Jaktstua
Publisert 07.02.2016 21:02
Oppdatert 10.03.2016 09:25
Idyllisk beliggende skogshytte kort gangvei ned fra parkeringsplass for bil. Lett fottur via sti om man kommer båtveien.
Jaktstua

I hytta er det sengeplass til 4-5 personer. Det er vedskjul og utedo rett ved hytta. Vann kan medbringes, men det ligger også ei tjenn bare et steinkast unna. utenfor hytta er det stor uteplass for grilling og kos, og i områdene rundt hytta er det rikelig med både sopp og bær. Fiskemulighetene både i Langen og i vannene omkring er gode. Som for de øvrige hyttene i området velger en del å benytte vannveien via Flåtevann og Langen for å komme til Moen. 

ADKOMST ( bomvei, innkjøring kun ifm. hytteleie. )

Ta av fra E-18 ved Dørdal, følg Gamle Sørlandske hovedvei ca. 1 km., ta av til høyre ved skilt Rørholt Brygge. Følg veien ca. 8 km. til forsamlingshuset på Rørholt hvor du tar av til høyre. Etter ca. 150 meter til høyre igjen inn på bomvei. Følg denne veien til snuplas/"rundkjøring" hvor det parkeres.  

Alternativt kan man ta seg frem til hytte vannveien. Da benytter man båt / kano over Flåtevann, deretter opp sti til hytta.

PRISER

Priser for leie er som følger:

Medlemmer

Kr. 150,- pr. døgn, inntil 5 personer.

Kr. 200,- pr. døgn, ved mer enn 5 personer.

Ikke-medlemmer

Kr. 200,- pr. døgn, inntil 5 personer.

Kr. 250,- pr. døgn, ved mer enn 5 personer.

Bompenger

Kr. 100,- ved bruk av bil. Kjøretillatelse gis av kontaktperson.​


Hyttefadder

Ingolf-Cato Haugen Refsnes
Telf: 938 63 475
e-post: ingolfp85@hotmail.com

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.