JEGERPRØVEKURS AUGUST 2020
Publisert 07.02.2016 21:01
Oppdatert 14.06.2020 12:31
JEGERPRØVEKURS AUGUST 2020
Jegerprøvebok
NYTT JEGERPRØVEKURS I AUGUST 2020. DELTAKERE ER GARANTERT STORVILTJAKT! FOR PÅMELDING, KONTAKT JAN HERAMB KARLSEN PÅ MOBIL 902 85 110
​​​​​​​​​​​​​

Lyst til å begynne med jakt? Hos oss i Bamble jfl kan du oppnå drømmen før årets jaktsesong! Som kursdeltaker er du også sikret jakt, dersom du ønsker det. Vi gir deg muligheten til deltakelse i storviltjakt i Bamble ei hel helg høsten 2020. Om du ønsker det, kan du bo i en av våre hytter i jaktområdet.
​Ungdom og voksne i alle aldre, jenter og kvinner, gutter og menn, ser jaktsesongen som et av årets høydepunkter. Enten man jakter til skogs, til fjells eller på sjøen, er jakt en form for friluftsliv som er svært spennende og engasjerende, og som ofte gir den lekreste mat i form av fugl, småvilt og storvilt.

Jegerprøven er noe alle som skal jakte på vilt i Norge må ha bestått før de kan begynne å jakte. Jegerprøven består av en teoretisk prøve og et praktisk kurs.
Alt dette får du på vårt kurs, og i tillegg tilbyr vi deltakerne å være gratis med i et hyggelig og godt organisert jaktlag en hel helg høsten 2020, evt en enkelt jaktdag om det passer bedre.

Vi har differensierte priser, hvor de som er medlemmer, eller melder seg inn som medlemmer i Bamble jeger og fiskerlag før kurset, får medlemspris på kr 2200. Ikke-medlemmer kr 2750. Medlemskap må dokumenteres.

Under 18 år eller studenter med gyldig studiebevis: Minus 500 kr på alle priser.

Prisen inkluderer ammo på skytedagen.

I tillegg kommer 300,- i eksamensavgift til Miljødepartementet.

Med et medlemskap i foreningen kan du også kjøpe jaktkort for Bamble JFLs terrenger, når jegerprøva er bestått. Kortet gjelder for småvilt, bever og rådyr . Foreningen har en stor rådyrkvote, fordelt på seks terrenger! Prisene på våre jaktkort er svært gunstige.

Nøyaktig program for jegerprøvekurset i august, kommer! Dette var forrige kurs` "opplegg":

Ønsker man å bruke Jegerprøveboka til kurset, må man selv kjøpe denne, men dette er ikke noe krav lenger, da alt fra boka også er tilgjengelig på nett!

Krav til fullført jegerprøvekurs er at kandidaten har gjennomgått alle samlingene. ​

Samling 1, 2, 3 og 4 har obligatorisk oppmøte på kurs og det er ikke tillatt med fravær.

Samling nr 5, 6, 7, 8 og 9 er også obligatoriske, men her kan man ha fravær på inntil 2 samlinger. Kandidatene må da levere e-læring fra samlingene med fravær. (Max 2 stk). Dette må fullføres før oppmelding til eksamen.

Eksamen er i uke 4. Dersom det ikke passer akkurat den uken, kan vi bli enige om et alternativ.

Påmelding til jegerprøvekurs i januar, sendes på mail til heramb@online.no.

Spørsmål kan også meldes jegerprøveinstruktøren via mail, eller via tlf/sms:

Autorisert jegerprøveinstruktør Jan H Karlsen tlf 9028 5110.

Kurset foregår i vårt klubbhus på Stathelle. Skytedagen foregår på Eidanger, og vi har i tillegg en ca 3 timers utedag i Bamble.


 

Relatert innhold
- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.