Klart for opplæringsjakt i BJFL
Publisert 18.08.2020 15:23
Oppdatert 18.08.2020 15:23
Klart for opplæringsjakt i BJFL
Opplæringsjakta i BJFL er også veldig sosial.
Det er klart for ny runde med opplæringsjakter i Bamble jeger og fiskerlag. Påmelding via info i teksten her!

Bamble JFL kaller igjen inn til opplæringsjakt etter elg og hjort. Nytt av året er ei helg der jenter/kvinner har fortrinnsrett som deltakere.
Årets jakthelger blir helgene 12/9-13/9 (kun hjortejakt), 26/9-27/9 elg/hjort (jente/kvinnehelg), 10/10-11/10 elg hjort, og 24/10-25/10 elg hjort.
Vår målgruppe er ungdom og førstegangsjegere. Man kan delta både med og uten våpen. Gjennom opplæringsjakta i BJFL får man et trygt møte med storviltjakta, ved at man deltar i et erfarent jaktlag, der hyggelige veiledere blir med hver enkelt opplæringsjeger ut på post. Mellom drevene er det et veldig godt sosialt miljø :-)
Gjennom planleggingen av jakta før postene reiser ut, den spennende trekningen av posteringsplasser, og ikke minst selve posteringen rundt i terrenget mens drevet foregår, får man førstehånds innføring i hvordan storviltjakt foregår.
Deltakere kan være med en eller flere ganger, dette er i utgangspunktet helt åpent. Er det ledig plass, har man muligheten.
Skal du delta med eget våpen, kreves godkjent storviltprøve, jegeravgift osv. Dersom man ikke var pålagt årets storviltprøve pga koronasituasjonen, krever vi likevel at man har gjennomført skikkelig skytetrening med våpenet før jakta, og at våpenet er innskutt med den jaktammunisjon man skal bruke.
BJFL kan også tilby rimelig overnatting i terrenget for de som har behov.
Nødvendige tiltak i forhold til koronasituasjonen vil bli tatt.
Her er det bare å melde seg på. Plassene på opplæringsjakt fylles opp så langt det er ledig kapasitet. Og ikke minst: Jakta er gratis! Dersom det felles dyr den jaktdagen man deltar, vil man også ha mulighet til å kjøpe kjøtt fra dyret til meget hyggelig pris :-) Kjøttet behandles på profesjonelt slakteri etter at dyret er felt.
Du kan melde deg på direkte til BJFLs jaktleder, John Kyrre Fjeldvik, med en sms til tlf 9957 9432, eller epost bamblejfl@gmail.com. Oppgi gjerne hvilken helg eller dager du ønsker.
Du kan også melde deg inn via NJFF. Gå da inn på Bamble jeger og fiskerlags hjemmeside, (njff no bamble). Du finner tilbudet og påmelding i vår aktivitetskalender.
Vi sees vel?
(Bildene er fra tidligere opplæringsjakter. Som man ser er det også et veldig godt sosialt miljø)​


- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.