BUKKEJAKTA 2018
Publisert 09.08.2018 20:47
Oppdatert 15.08.2018 19:04
BUKKEJAKTA 2018
En av fellingene første jaktdag :)
​Lykke til, bukkejegere. Husk å melde inn straks!

​​​​​​BUKKEJAKTA I GANG. Oppdatering fellinger og stengte/åpne terreng: OPPDATERING BUKKEJAKT 14/8 kl. 22.00.: All bukkejakt stoppet på Prestegårdsterrengene. SØR, ØST og NORD ER STENGT FRAM TIL ORDINÆR RÅDYRJAKT 25/9. DET SAMME ER RAFNES 1.
Ingen fellinger ennå på Rafnes 2, To bukker igjen der. Heller ingen fellinger på Grønne Stykket. To bukker igjen. Her er det sjanser for bukkefall!

Det var to fall allerede ved jaktstart, 10.august. Et fall til på kvelden,.et fall lørdag. Status ble da at Prestegården NORD og ØST ble stengt for all bukkejakt. Det var 1 bukk igjen på Rafnes 1,fortsatt jakt på Prestegården SØR (en bukk), og øvrige terrenger, men pr 14/8 vafr også disse skutt ut, slik at kun RAFNES 2 og GRØNNE STYKKET gjenstår.

 Sjekk våre Facebook-sider! Husk å melde inn straks, så vi får oppdatert kvoten for hvert terreng PÅ FACEBOOK. Og husk å følge med på fallene der. 

- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.