Lille Hundekilen
Publisert 07.02.2016 21:02
Oppdatert 15.05.2020 08:50
Lille Hundekilen er en gammel husmannsplass som Bamble Jeger- og Fiskerlag fikk Bamble Kommune's restaureringspris for å ha satt istand. OPPUSSING PÅGÅR, STRAKS KLAR FOR UTLEIE!
Lille Hundekilen

​​​​​​GENERELL INFORMASJON

Lille Hundekilen ligger idyllisk til på et lite tun i skogen og består av hytte, og frittstående uthus med ved- og redskapsbod samt utedo. Uthuset er satt opp i 2013 / 2014.

Hytta består av gang, kjøkken og stue i 1. etasje og gang og soverom i 2. etasje. Det er totalt 6 sengeplasser i hytta.

Hyttene Uthuset, Jaktstua og Lille Hundekilen ligger i kort gangavstand til hverandre, og kan fint brukes sammen av grupper.​

Det er propananlegg for matlaging, og vedovn som varmekilde. Vann hentes i bekken fra Lille Hundekiltjenna rett utenfor hytta. Fra bilparkeringen er det 7-8 minutters gange ned til hytta. Til hytta hører det båt som ligger i Langen, ca. 5 minutters gange på god sti. 

ADKOMST ( bomvei, innkjøring kun ifm. hytteleie. )

Ta av fra E-18 ved Dørdal, følg Gamle Sørlandske hovedvei ca. 1 km., ta av til høyre ved skilt Rørholt Brygge. Følg veien ca. 8 km. til forsamlingshuset på Rørholt hvor du tar av til høyre. Etter ca. 150 meter til høyre igjen inn på bomvei. Følg denne veien til snuplas/"rundkjøring" hvor det parkeres.  

Alternativt kan man ta seg frem til hytte vannveien. Da benytter man båt / kano over Flåtevann, deretter opp tømmerrenna til Langen.

Sykkeltur inn fra parkeringen på Rørholt er en fin opplevelse. God vei inn, en lettvint sykkeltur som passer de fleste, og flott natur.​


.

Bompenger

Kr. 100,- ved bruk av bil. Kjøretillatelse gis av kontaktperson. Hytteleie betales med vår vipps.

 

KONTAKTPERSON:


Under oppussing. Ikke ledig for utleie foreløpig.​

Legges ut for utleie på iNatur når oppussing er klar!

 

 

- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.