Moen
Publisert 07.02.2016 21:02
Oppdatert 26.07.2018 12:42
Moen er en gammel husmannsplass som ligger litt for seg selv inne i skogen, men med gode solforhold. IKKE LEDIG FOR UTLEIE PGA OPPUSSING!

​​​Moen.jpg


GENERELL INFORMASJON

Moen ligger vakkert til ikke langt fra Langen. Den er for tiden under oppussing, og denne siden oppdateres når hytta blir ledig for utleie igjen :)

I hytta er det sengeplass til 5 personer. Flotte muligheter for teltliv på vollen utendørs i tillegg om man ønsker. 

​​​Det er vedskjul og utedo rett ved hytta. Vann av topp kvalitet hentes i Langen. På gresssvollen utenfor hytta er det stor plass til forskjellige aktiviteter og i områdene rundt hytta er det rikelig med både sopp og bær. Fiskemulighetene både i Langen og i vannene omkring er gode. Moen er en gammel husmannsplass og du ser tydelig rester etter beite og gressvoller. Det er ca. 10 minutters gange på god sti fra parkeringsplassen på bomveien og inn til Moen. Som for de øvrige hyttene i området velger en del å benytte vannveien via Flåtevann og Langen for å komme til Moen. 

Man kan sykle helt fram til hytta om man parkerer på Rørholt. Et par små partier på noen ganske få meter, er "bære- eller trillevei", men bortsett fra disse kan man bruke terrengsykkel hele veien. 

ADKOMST ( bomvei, innkjøring kun ifm. hytteleie. )

Ta av fra E-18 ved Dørdal, følg Gamle Sørlandske hovedvei ca. 1 km., ta av til høyre ved skilt Rørholt Brygge. Følg veien ca. 8 km. til forsamlingshuset på Rørholt hvor du tar av til høyre. Etter ca. 150 meter til høyre igjen inn på bomvei. Følg denne veien til snuplas/"rundkjøring" hvor det parkeres.  

Alternativt kan man ta seg frem til hytte vannveien. Da benytter man båt / kano over Flåtevann, deretter opp tømmerrenna til Langen.

Velger man terrengsykkel, er turen inn fra Rørholt er en veldig flott opplevelse. God grusvei, lettvint tur som plasser de fleste. Vakker natur.

PRISER

Priser for leie av Moen er som følger:​

Kr. 200,- pr. døgn.

Bompenger

Kr. 100,- ved bruk av bil. Kjøretillatelse gis av kontaktperson. Hytteleie betales via vår vipps.

 

HYTTEFADDER​

Hytta er for tiden under oppussing, og ikke ledig for utleie inntil videre.


 


 

 

 

- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.