Omar (snart 88) ser drømmen bli oppfylt
Publisert 26.08.2020 23:34
Oppdatert 26.08.2020 23:35
Omar (snart 88) ser drømmen bli oppfylt
Omar Eriksen er snart 88 år, og får endelig se drømmen om skytebane i Bamble bli realisert.
Omar (snart 88) ser drømmen bli oppfylt
Her er veien til anlegget. Sving av ved Bamble kirke
Drømmen om et nytt skytebaneanlegg i Bamble gikk opp og ned i førti år. Omar Eriksen på snart 88 er med på dugnad. Kommer DU?

​​

  • Dette trodde jeg aldri jeg skulle få oppleve!

Omar Eriksen (straks 88 år gammel) rusler fornøyd omkring på anleggsplassen til Bamble jeger og fiskerlags skytebaner på Stillinga. Han er med på dugnad for endelig å oppfylle en gammel drøm i kommunen vår.

Omar har vært et svært aktivt medlem og tillitsvalgt i BJFL siden 1976, og har vært med i den utrolig seige kampen for å etablere en ordentlig skytebane i Bamble. Det har vært håp og skuffelser om hverandre, plan etter plan ble lansert før de ble skrinlagt, og aldri så det ut til at det skulle bli noe av. Ikke før nå. Byggingen av Bamble skytesenter, et samarbeid mellom BJFL og Bamble skytterlag, er godt i gang. Kommunen og gode krefter har trådt til, og muligheten for å realisere drømmen, bød seg i forbindelse med anlegget av ny E18 gjennom kommunen.

Nå opplever Omar at drømmen gjennom mange tiår, blir til virkelighet, og at det blir et større og bedre anlegg enn noen tidligere var i stand til å forestille seg.

Men det trengs hjelp for å få til! «D e itjnå som kjæm tå sæ sjøl!»  Hver onsdag framover, fra klokka 17, inviterer BJFL til dugnad på skytebanen. Det trengs hjelp til smått og stort, og vi anmoder alle som vil vise vilje til å bidra, om å komme.

Kan Omar på snart 88, kan sannelig DU! Det er bare å møte opp. Her er det plass til alle, og hver hånd teller. Og vi fyrer gjerne opp grillen for en matbit.

Bamble skytesenter skal bli et framtidig samlingspunkt for distriktet, og sikre rekrutteringen fra de yngre. BJFL bygger haglebaner og riflebane, og her vil det legges vekt på både det sosiale og på selve skytesporten. Her skal fremtidens trygge jegere og skyttere formes og samles. Det vil være et sentralt møtested i kommunen i mange, mange generasjoner. Og det skal ikke være noe krav at man har med børsa. Hit skal unge og eldre kunne komme for å treffe andre (for en prat), ikke bare treffe blinken!

Bildene: Omar (straks 88) trodde aldri han skulle oppleve at det endelig ble ny skytebane i Bamble. Nå er dugnadsarbeidet i gang, og Omar er med! Mellom øktene er det pølser på grill.

Tvil om veien fram til anleggsplassen for Bamble skytesenter på Stillinga? Sving av ved Bamble kirke, følg veien oppover, ta av til venstre på toppen, når du får den nye motorveien på høyre side. Se pilene! Ingen unnskyldning for ikke å finne fram 😊​


- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.