Plass til flere fluebindere
Publisert 07.11.2018 15:41
Oppdatert 07.11.2018 15:41
Plass til flere fluebindere
Jon Harald Pedersen (til venstre) og Tom Oskar Bøhn har vært i fluebindergruppa i Bamble JFL siden nittiårene!
Lyst til å binde fluer sammen med likesinnede? I Bamble JFL har du sjansen. Hver tirsdag kveld!

​​

Det er mye forskjellig som skjer i klubbhuset til Bamble JFL. Er du for eksempel interessert i fluebinding? Hver tirsdag er fluegruppa i foreningen samlet på klubbhuset i Skolegata 3 på Stathelle. En uhøytidelig samlingskveld, med plass til flere!
- Vi er på plass her fra 18-tida hver tirsdag. Noen ganger er vi åtte - ni stykker, andre ganger færre. Det er opp til enhver hva man har tid til, sier Jon Harald Pedersen og Tom Oskar Bøhn.
- Vi håper flere kan delta i fluebinderkveldene, men det er viktig å understreke at vi ikke driver noe kurs, påpeker de to.Det er det faglige og hyggelige miljøet som står i fokus.
Fluegruppa har en lang historie. Den ble etablert allerede i 1991! Bøhn og Pedersen har begge vært med siden nittiårene, og er skikkelige oldtimere.
I klubbhuset på Stathelle er det både husrom og hjerterom, og de to ivrige fluebinderne håper nå at flere kan møte opp på tirsdagskveldene.
Det er bare å komme! Her er døra åpen. Og er det spørsmål, bare ring, sier Tom Oskar Bøhn, som treffes på telefon 9097 6745.
Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.