REVEJAKTKONKURRANSE 2018/19
Publisert 10.07.2017 14:40
Oppdatert 13.06.2018 08:30
Vi inviterer til ny revejaktkonkurranse for foreningens medlemmer.
REVEJAKTKONKURRANSE 2018/19
Rev skutt på hogstfeltene på Prestegården sør.

REVEJAKTKONKURRANSE 2018/19
Revejakt er viktig for småviltet. Mindre rev, mer småvilt. Reven tar også et stort antall rådyrkalver.

​​​​​​

KONKURRANSEREGLER

Konkurranseperiode fra 15.07.18 til og med 15.04.19​​​.

Det kan jaktes i alle foreningens terrenger.

Jakta er GRATIS for foreningens medlemmer (trenger ikke jaktkort), men skal varsles inn hos jaktutvalgets leder John Kyrre Fjeldvik, tlf 9957 9432. Dette for å sikre at jegere i terrengene vet om hverandre, og at ikke for mange jegere er ute samtidig i hvert terreng.

Vanlige regler for våpen,ammunisjon, jegeravgiftskort etc gjelder selvsagt. Husk å ta hensyn til at det noen ganger ferdes mye turfolk i enkelte deler av terrengene våre! 

Felling av rev rapporteres til jaktutvalgets leder via melding umiddelbart, og dokumenteres med foto.  Fellingssted skal oppgis, og kun rev som er felt innenfor våre terrenggrenser, er med i konkurransen.

Rovdyr- og fangstgruppa skal sette på plass revebås på et av terrengene før sesongstart 15/7.  Stian Bjørntvedt har bygget  båsen for oss. Takk til ham for flott innsats! Materialer til flere båser har vi liggende. Om noen ønsker å være med å sette opp disse, så er det bare å ta kontakt. Rev som fangstes i bås er med i konkurransen. Det vil bli satt opp en rulleringsplan for de som ønsker å følge opp båsene. 

Resultatet av konkurransen offentliggjøres etter endt jaktsesong for rev. Den som har felt flest rev, får gratis jaktkort på foreningens trekningsmøte for jaktsesongen 2019/2020. Skulle to jegere ha likt antall, er vi rause nok til å dele ut to like premier, men skulle det gå "inflasjon" i likt antall fellinger - dvs at flere enn to samme antall felte rev. får vi trekke den heldige vinner på jakttrekningsmøtet, og friste med trøstepremier til de "uheldige",​
Premie forrige år var et jaktkort på rådyr. Den heldige vinner var Randulf Kvalvik. Vi har ennå ikke bestemt om det blir samme premie for kommende sesong, eller om vi skal friste med noe annet. 

Vi håper flest mulig er med å beskatter revebestanden. Slik jakt/fangst bidrar til god viltpleie, som igjen øker rådyr- og småviltbestanden​​​​. 

SKITT JAKT!!

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.