Rådyrjakta 2019
Publisert 22.11.2019 14:09
Oppdatert 22.11.2019 14:09
Rådyrjakta 2019
Årets siste felling på Prestegårdsterrengene, innmeldt slik det etter reglene skal gjøres, straks etter fall.
Pr 22.11 gjenstår bare rådsyrkvote på våre terrenger på Rafnes. Disse terrengene kan bestilles på G-Sport. Øvrige terrenger må bestilles via leder i jaktutvalget.

Bestilling av jaktterrengene på Prestegården og Grønne stykket, vil resten av jaktsesongen 2019 skje med melding til leder i jaktutvalget, Martin Almås, tlf 9518 5421.
Prestegårdsterrengene har ikke igjen noen rådyrkvote, men det er mulig å trene hund, og jakte småvilt.
På Grønne stykket setter vinteren sine begrensninger for bruk. Jaktutvalget mener derfor at det ikke er grunnlag for å ha bestillingsskjemaer for disse terrengene på G-Sport nå.
Rafnes-terrengene har flere rådyr igjen på kvota (se egen tråd om gjenstående kvoter). Våre gode hjelpere på G-Sport, Brotorvet, tar seg av bestillingene på disse terrengene.
Rafnes-terrengene er forøvrig STENGT pga hjortejakt, torsdag 28. og fredag 29. november. Etter disse to jaktdagene, er storviltjaktlaget ferdig for denne sesongen 
(Bildet: Årets siste rådyr på Prestegårdsterrengene, slik innmelding skal gjøres straks etter felling.)

- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.