Rovvilt
John Kyrre Fjeldvik
Publisert 26.06.2018 12:24
Oppdatert 20.07.2018 17:29
Rovvilt
Jakt og fangst av smårovvilt er viktig terrengpleie! Her et revefall på Prestegårdsterrengene.
I Bamble JFL oppfordrer vi til jakt og fangst av smårovvilt, særlig rev og mår. Foreningen har egen rovviltgruppe.

​​​​​​I år som tidligere arrangeres revejaktkonkurranse. Flest rev felt/fanget på foreningens terreng, gir en fin premie.

Revejakt fra 15/7 er gratis for medlemmer,, men alle andre papirer må selvsagt være ok. Jegere som er medlem i foreningen, og ønsker å jakte rev (uten hund!), er pålagt å varsle jaktutvalget om dette på forhånd. Dette av hensyn til fordeling jegere på terrengene. Felt rev rapporteres inn umiddelbart som alt annet vilt.

Vi arrangerer revejaktkonkurranse, og det vanker en solid premie til den som har flest rev i bakken i løpet av jaktsesongen. Gjelder også de som røkter fella. Her vil det bli mulighet til å melde seg på.

Det skal settes opp revebås, og i sesongen for mårfangst oppfordrer vi til bruk av feller.​

Siste år ble det tatt tre mår på en enkelt fellelinje i Rafnes-terrengene.

Ansvarlig for rovviltgruppa er Martin Almås, tlf 9518 5421. Send melding om du ønsker kontakt med ham, eller kontakt en annen i jaktutvalget.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.