Sjøørretkveld i klubbhuset
Publisert 22.01.2020 20:14
Oppdatert 22.01.2020 20:59
Sjøørretkveld i klubbhuset
Asgeir Alvestad er blant landets mest rutinerte sjøørretfiskere.
Velkommen til sjøørretkveld med Asgeir Alvestad hos Bamble JFL!

​​​


I samarbeid med  G-Sport Stathelle, Brotorvet, trommer vi sammen til en skikkelig sjøørretkveld i vårt klubbhus i Skolegt 3 på Stathelle, tirsdag 4.februar kl 18.

Asgeir Alvestad er en svært aktiv og erfaren sjøørretfisker og en av de mest profilerte fiskerne i Norge med bla en populær fiskeblogg på alvestad no.

Han vil ta oss gjennom mange gode tips og triks nå foran en ny sjøørret-sesong. Asgeir jobber også for verdens største utstyrsprodusent PureFishing.

Han har skrevet sjøfiskehåndboka, og vært delaktig i mange tv og fiskefilmprosjekter. Dermed kan det bli mye interessant sjøørret- og fiskeprat denne kvelden.

 

Han har kalt foredraget: Tolv ting du må kunne for å lykkes som sjøørretfisker! Vi tipper at selv de mest erfarne vil kunne lære noe nytt.

I pausen blir det loddsalg, med spennende fristelser fra G-Sport 😊så her kan det bli virkelig napp å få.

 

 

Vel møtt!

 

OBS: På grunn av begrenset område for parkering, oppfordrer vi folk til å sette bilen ved Brotorvet eller nede på Stathelle. Uansett er det bare noen meter å gå.​


- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.