Slik kan du jakte i BJFL
Publisert 15.08.2020 13:28
Oppdatert 15.08.2020 13:28
Slik kan du jakte i BJFL
Jaktterrengene Rafnes 1 og 2 er spennende for jegere, Her et bilde fra grenseområdet mellom de to. (Dronefoto: John Kyrre Fjeldvik)
Skal du jakte i BJFLs terrenger, må du passe på at papirene er i orden. Dette er en rask veileder.

For å jakte i BJFL må følgende være på plass:

Medlemskap i BJFL

Jegeravgift betalt

Jaktkort betalt

Minimum 2 dugnadspoeng

Booket terreng via Beha Sport

For rådyrjegere gjelder i tillegg:

Storviltprøve (eller i 2020 dokumentasjon på unntak fra kravet)

Gyldig ettersøksavtale. NB! Dersom den du har ettersøksavtale med, ikke er tilgjengelig for ettersøk denne jaktdagen, er avtalen å anse ikke gyldig! Det er jegerens ansvar å sørge for at ettersøksekvipasje er tilgjengelig.

Det jegerne må dokumentere for BEHA SPORT ved kjøp av jaktkort, er at de har forhåndsbetalt, enten via bank eller vipps.

Det er ikke lenger BEHA SPORT som kontrollerer at jegernes papirer er i orden, eller at man har de nødvendige dugnadspoeng. Dette handler om tillit mellom våre jegere og foreningen, og BJFLs Jaktoppsyn kontrollerer ved hjelp av stikkprøver. Dette kan skje ved at vi ber om at det sendes bilde av dokumentasjon, eller at vi kontrollerer i felt. Vi kan også undersøke om ettersøksekvipasje er tilgjengelig.

Rådyrkort som er skåret og brukt, skal ikke lenger returneres.

Detaljer omkring kravene til dugnadspoeng, eventuelle gjestejegere, og andre regler, står i årets jaktfolder, som er tilgjengelig på våre nettsider her. Se under meny JAKT, og deretter JAKTFOLDER.

Spørsmål omkring våre retningslinjer, kan rettes til BJFL v/Kyrre, tlf 9957 9432, eller Jaktutvalget, v/Jan, tlf 9505 6337.​


- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.