Storviltets lyskryss
Publisert 22.10.2019 09:26
Oppdatert 22.10.2019 09:26
Storviltets lyskryss
Bildeserien vi har på våre Facebook-sider gir et godt inntrykk av hjortens natteliv. Her er ett av bildene.
​Bamble JFL har en plassering på et viltkamera som er ganske midt i blinken :-) Rene lyskrysset!

Her er det trafikk av forskjellige dyr hele tiden, og det ene dyret etter det andre blir "linselus" fordi de legger seg til å hvile rett foran kamera. Både elg og hjort er fanget på minnebrikka en rekke ganger på akkurat dette stedet på Grønne stykket, der vår opplæringsjakt pågår.
 Det er tatt en rekke bilder i høst. I fjor var det god aktivitet med brunstgroper på akkurat denne flekken, men ikke noe nytt av det her i år. Likevel er dette en av de virkelige gromplassene på Grønne stykket, og særlig for hjort.
Bildene gir også en indikator på hvordan hjortebestanden utvikler seg. På få år er økningen i Bamble massiv.
På Bamble jeger og fiskerlags Facebook-sider presenterer vi ti bilder, som gir et innblikk i hjortens uforstyrrede natteliv 
(Og vi minner om ny runde med opplæringsjakt første helga i november. Påmelding allerede nå til jaktleder John Kyrre Fjeldvik, tlf 9957 9432.)

- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.