TREKNINGSMØTE 5. AUGUST
Publisert 18.07.2019 14:06
Oppdatert 18.07.2019 14:06
Gjør deg klar til et av årets høydepunkter!

TREKNINGSMØTE! Mandag 5. august kl 18 på klubbhuset. Her trekkes jaktdager den første periode av bukkejakta og den første periode av ordinær rådyrjakt.

Dette må være i orden: Jegeravgiftskort, storviltprøve, medlemskap BJFL, ettersøkskontrakt og DUGNADSPOENG!

Kravet for å få jaktkort er minimum to poeng.

Lister over opparbeidede dugnadspoeng er tilgjengelig på våre nettsiden njff.no bamble dugnadspoeng. Har du deltatt i dugnad og IKKE har riktig antall på lista, kontakt den som var dugnadsansvarlig, eller John Kyrre Fjeldvik, tlf 9957 9432.

Medlemmer innmeldt ETTER 1.juni dette år, trenger ikke dugndadspoeng første jaktår (men du kan selvsagt delta på dugnader likevel :-) )

Prisen for jaktkort er kr 700, og dette kortet gjelder inntil et rådyr er felt. For å jakte rådyr eller småvilt etter dette, må nytt kort løses.

Alle jegere plikter å sette seg inn i årets utgave av Jaktfolder. Den ligger også tilgjengelig på våre nettsider njff no bamble. Se under knappen jakt, der ligger valget «jaktfolder»

Merk at denne vil bli endelig oppdatert før trekningsmøtet.

Jegere som skal jakte på Prestegården øst MÅ ha lokal kunnskap OG være uhyre nøye med å overholde grenser. Vi setter som krav at de som skal jakte her, deltar i grenseoppgang før bukkejakta. Meld i så fall fra til John Kyrre tlf 9957 9432, så får vi til det.

Jaktkort må du gjerne forskuddsbetale, og helst via bank.

 

Forhåndsbetaling via bankkonto  2601.60.30332 er å foretrekke.

Merk betaling med Jaktkort 2019 og ditt navn.

Vi har også Vipps. VIPPS NR #128380. Bruk knappen «kjøp og betal» i din vipps-app. Merk innbetalingen med JAKTKORT 2019​


- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.