Tangane
Publisert 07.02.2016 21:02
Oppdatert 24.02.2020 11:43
Tangane er et gammelt skogshusvære fra den tid skogsdrift og tømmerfløting var viktige næringsveier i Bambleskogene. Hytta ligger idyllisk til ved vannet. KLAR FOR UTLEIE!
Tangane
Idyllisk og helt nær vann.

​​​​​

GENERELL INFORMASJON

Tangane ligger  kun et steinkast fra Langen, og har egen brygge og båt. Hytta har enkel standard, propan for matlaging, vedovn, vedskjul med utedo rett ved hytta. Det er sengeplass til 5 personer. 

Utenfor hytta er det stor uteplass med benker og bord, utegrill og røykovn. Det er brygge med egen båt i Langen, mindre enn 50 meter fra hytta. Utsikten over vannet er upåklagelig, og garnfiske i Langen gir nesten garantert frokostfisk!

Pga. hytta's beliggenhet i umiddelbar nærhet til vannet, velger de fleste leietakere å benytte vannveien over Flåtevann og Langen, men det er også fullt mulig å kjøre inn bomveien fra Rørholt når man leier hytta.

Fra bilparkeringen er det ca. 15 - 20 minutters gange ned til hytta.

ADKOMST ( bomvei, innkjøring kun ifm. hytteleie. )

Ta av fra E-18 ved Dørdal, følg Gamle Sørlandske hovedvei ca. 1 km., ta av til høyre ved skilt Rørholt Brygge. Følg veien ca. 8 km. til forsamlingshuset på Rørholt hvor du tar av til høyre. Etter ca. 150 meter til høyre igjen inn på bomvei. Følg denne veien til snuplas/"rundkjøring" hvor det parkeres.  

Alternativt kan man ta seg frem til hytte vannveien. Da benytter man båt / kano over Flåtevann, deretter opp tømmerrenna til Langen.

PRISER

Priser for leie av Tangane er som følger:​

Kr. 200,- pr. døgn.

Bompenger

Kr. 100,- ved bruk av bil. Kjøretillatelse gis av kontaktperson. Hytteleie og kjøretillatelse betales med vår vipps. VIPPS NR #128380.​

 

KONTAKTPERSON/hyttefadder:

John Idar Tangen

tlf 977 64 274
 

 

- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.