Tangane
Publisert 07.02.2016 21:02
Oppdatert 10.03.2016 09:44
Tangane er et gammelt skogshusvære fra den tid skogsdrift og tømmerfløting var viktige næringsveier i Bambleskogene og ligger idyllisk til ved vannet.
Tangane

GENERELL INFORMASJON

Tangane ligger idyllisk til kun et steinkast fra Langen og med egen brygge og båt. Hytta har enkel standard, propan for matlaging, vedovn, vedskjul med utedo rett ved hytta. Det er sengeplass til 5 personer. 

Utenfor hytta er det stor uteplass med benker og bord, utegrill og røykovn. Det er brygge med egen båt i Langen, mindre enn 50 meter fra hytta. Utsikten over vannet er upåklagelig og garnfiske i Langen gir nesten garantert frokostfisk ! Pga. hytta's beliggenhet i umiddelbar nærhet til vannet velger de fleste leietakere å benytte vannveien over Flåtevann og Langen, men det er også fullt mulig å kjøre inn bomveien fra Rørholt. 

Fra bilparkeringen er det ca. 15 - 20 minutters gange ned til hytta.

ADKOMST ( bomvei, innkjøring kun ifm. hytteleie. )

Ta av fra E-18 ved Dørdal, følg Gamle Sørlandske hovedvei ca. 1 km., ta av til høyre ved skilt Rørholt Brygge. Følg veien ca. 8 km. til forsamlingshuset på Rørholt hvor du tar av til høyre. Etter ca. 150 meter til høyre igjen inn på bomvei. Følg denne veien til snuplas/"rundkjøring" hvor det parkeres.  

Alternativt kan man ta seg frem til hytte vannveien. Da benytter man båt / kano over Flåtevann, deretter opp tømmerrenna til Langen.

PRISER

Priser for leie av Tangane er som følger:

Medlemmer

Kr. 150,- pr. døgn, inntil 5 personer.

Kr. 200,- pr. døgn, ved mer enn 5 personer.

Ikke-medlemmer

Kr. 200,- pr. døgn, inntil 5 personer.

Kr. 250,- pr. døgn, ved mer enn 5 personer.

Bompenger

Kr. 100,- ved bruk av bil. Kjøretillatelse gis av kontaktperson.

 

KONTAKTPERSON

Hyttefadder Kim Solvang
E-post: kim@opd.no

Telefon: 48304879/35973704 

 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.