Ungdomsgruppa på Herre på laksefiske
Publisert 06.09.2020 17:17
Oppdatert 06.09.2020 17:17
Ungdomsgruppa på Herre på laksefiske
Nå bør laksen passe seg! På bildet Tobias, Oleander , Kine , Sander , mohmed . Ibrahim , Kim Rune , Henrik , Iselin , Ane ,Sindre , Joachim , Mathias og Hans Erik Andersen.​
Nå blir det enda farligere å være laks på Herre. En ny generasjon laksefiskere er i startgropa!

Her er en ny generasjon potensielle laksefiskere! I et samarbeid mellom Bamble kommune/ungdom og fritid, og Bamble jeger og fiskerlag, har denne gjengen i aldersgruppa 13 til 17 år lært seg om knuter , sluk , mark og litt om flue. Kort sagt det grunnleggende om laksefiske.
Gjengen bruker til vanlig ungdomsklubben på Herre, og naturlig nok blir de preget av at Hans Erik Andersen knapt prater om annet enn laks 😊 Han er en ihuga fisker, og ser gjerne at det blir flere med hans lidenskap.
Bedre er det ikke med Bamble jeger og fiskerlags Rolf Klubben. Han har øst av sine kunnskaper for ungdommene.
Da BJFL fotograferte ungdommene langs Herreelva, var ikke fisken i det gode lunet, men det er fremdeles tid igjen av fiskesesongen, og den fiskeinteresserte gjengen håper det skal by seg en ny anledning innen årets sesong tar slutt 15/9.
Heldige er folk på Herre som har lakselver midt i «sentrum»!​


- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.