UTHUSET
Publisert 07.02.2016 21:02
Oppdatert 06.10.2020 23:25
Koselig, lita skogshytte beliggende over tunet for Lille Hundekilen. Veranda. Vedovn. Ved under hytta. Utedo et steinkast unna. LEDIG FOR UTLEIE. Perfekt for to personer. Raskt varm ved bruk av ovn.

​​​​​​​​​​​​​​​​Uthuset Vinterbilde.jpgSengeplass til 2-3 personer. Propan på kjøkken. ​God mobildekning. Drikkevann medbringes, hentes fra bekk rett ved hytta, eller hentes i Langen/Steinsvann.

I områdene rundt hytta er det rikelig med både sopp og bær. Fiskemulighetene både i Langen og i vannene omkring er gode. Det er bare fem minutters gange på god sti fra parkeringsplassen på bomveien og ned til hytta. OBS: Glatt parti rett etter parkering, når det er vått/is/snø!

 Hyttene Uthuset, Jaktstua og Lille Hundekilen ligger i kort gangavstand til hverandre, og kan fint brukes sammen av grupper.

Som for de øvrige hyttene i området velger en del å benytte vannveien via Flåtevann og Langen for å komme til Uthuset. 

ADKOMST ( bomvei, innkjøring kun ifm. hytteleie. )

 Ta av fra E-18 ved Langrønningen, der det er skiltet til Valle. Her ligger Norges største Cirkle K-stasjon. Ved stasjonen er det skiltet mot HELLE. Følg den veien, deretter følg skilt til Rørholt br. Følg veien ca. 8 km. til forsamlingshuset på Rørhol​​t hvor du tar av til høyre. Etter ca. 150 meter til høyre igjen inn på bomvei til høyre.​ Følg denne veien til enden, til snuplass/"rundkjøring" hvor det parkeres. Fra parkeringen er det kort vei til de første hyttene. Et parti av stien, bare noen få meter, kan oppleves litt bratt (glatt hvis regn/is, så gå forsiktig:-) ), ellers er det flotte stier og turveier!

Alternativt kan man ta seg frem til hytte vannveien. Da benytter man båt / kano over Flåtevann.

Sykkeltur inn fra parkeringen på Rørholt er en fin opplevelse. God vei inn, en lettvint sykkeltur som passer de fleste, og flott natur.​Hytta er i minste laget for flere enn 3 personer, den er ideell for to, men det er god teltplass på tunet om man vil være flere. Det er selvsagt også mulig å leie flere hytter samtidig. De fleste ligger kort gangvei fra hverandre. 

Bompenger

Kr. 100,- ved bruk av bil. Kjøretillatelse gis av kontaktperson/hyttefadder.​​ Hytteleie og kjøretillatelse betales med vår vipps. VIPPS NR #128380.​


Hyttefadder/kontaktperson

John Kyrre Fjeldvik
E-post: kyrre.fjeldvik@gmail.com
Tlf:9957 9432


 


 


 

- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.