VIKTIG OM HUNDETRENING
Publisert 19.08.2019 13:07
Oppdatert 19.08.2019 13:07
VIKTIG OM HUNDETRENING
Klar for trening, men reglene er i år endret...
Det er fra årets sesong restriksjoner for trening av hund på foreningens terrenger før 1/9.

VIKTIG OM HUNDETRENING:

Jaktutvalget vedtok følgende for sesongen 2019:

"Forslag om at trening av hund ikke tillates i terreng hvor bukkejakt pågår, før etter 1/9, ble vedtatt av Jaktutvalget. Bukkejegere skal ha prioritet. Gjelder fra og med sesongen 2019."Dette betyr at hundetrening må vike for bukkejegere, selv om hundeeier allerede har booket terreng. I klartekst: Trening av hund tillates IKKE der det pågår bukkejakt!

Dersom IKKE bukkejeger har satt seg opp innen utgangen av dagen før trening av hund, kan hund trenes. Dette må hundeier selv undersøke hos G-sport.

For Rafnes gjelder dette HELE Rafnes-terrenget samlet. Dvs at det kun kan trenes hund i et av Rafnes-terrengene, dersom det ikke jaktes bukk i Rafnes 1 eller Rafnes 2.

For Prestegårdsskogen gjelder dette Prest Nord og Prest Øst på samme måte. Jaktes det f eks bukk i Øst, er Nord stengt for hundetrening. (Prest Øst er uansett stengt for hund).

Gjelder inntil annen beskjed gis via Facebook og våre nettsider, men opphører uansett fra og med 1/9.

For trening av hund gjelder ellers at jaktkort er et krav.​


- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.