Vil du bli skyteinstruktør?
Publisert 05.06.2020 12:46
Oppdatert 05.06.2020 12:46
Vil du bli skyteinstruktør?
Bamble JFL har ledig plass på kurs for skyteinstruktør
Nå kan du bli skyteinstruktør i foreningen vår! Merk kort påmeldingsfrist!

Bamble skytesenter er under utbygging, og ei spennende framtid venter! Vil du bli skyteinstruktør i Bamble JFL? Vi har dessverre fått et forfall pga jobbsituasjon, og har ledig en plass på kurset. Er det flere interesserte, kan vi få til det 
Påmelding innen 7.juni til BJFL v/ Kyrre, tlf 9957 9432. MERK KORT FRIST!!
Her er info:
NJFF Telemark ønsker deg velkommen som kursdeltaker til kurset lokal rifleinstruktør. Kurset avholdes 12. og 13./14.juni 2020. Vi starter kl. 17 fredag 12. juni. Oppmøte på skytebanen til Drangedal JFF. Lørdag/søndag er det oppmøte kl. 08.00 på samme sted som fredag. På grunn av dagens koronasituasjon ser vi oss nødt til å dele gruppen i to under den praktiske delen for å ha nok plass rundt oss. Vi legger derfor opp kurset slik at alle møter fredag kveld, videre møter en halvpart på lørdag og den andre halvpart på søndag for siste del av kurset. Utdanningen til lokal rifleinstruktør er et kurs med varighet på 16 timer og det må derfor påregnes at kurset avslutter lørdag/søndag kveld innen kl.19. Teoridelen gjennomføres fredag kveld og på morgenen lørdag/søndag. Resten av lørdag/søndag vies til den praktiske delen. Fordeling av hvilke deltagere som skal stille lørdag og hvilke som skal stille søndag skjer etter påmelding.
Deltakermateriell: Det vil på kurset bli lagt inn elektronisk materiell på deltakernes egne pc. Vi ber derfor deltakere om å ta med egen pc. Alt materiell du trenger til bruk som framtidig instruktør vil også være tilgjengelig på din egen instruktørside.
Andre kursdag er en praktisk dag og deltakerne må ha med seg egen rifle og minimum 50 skudd.

- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.