Hytter
Publisert 07.02.2016 21:01
Oppdatert 10.03.2016 10:01
Bamble Jeger- og Fiskerlag tilbyr hytter for utleie, både ved sjøen og i innlandet. Sjekk linken for den enkelte hytte over for informasjon og priser.
Hytter

Husk brannsikkerheten!! Ved bruk av levende lys, sørg for at alle lys er slukket når du forlater hytta, eller legger deg for kvelden.

Vi hadde et meget farlig branntilløp i en av hyttene under jakta i fjor. Ved sengetid ble alle levende lys blåst ut, men det viste seg likevel at et kubbelys på en  skål i vinduskarmen, hadde blitt stående. Her hadde antakelig veken brent så langt ned i kubbelyset, og ble så liten, at det var vanskelig å se.

I løpet av natten smeltet lyset, og den brennende veken rant ut sammen med stearinen, antente deretter treverket i vinduskarmen. Utrolig nok slukket flammene av seg selv, ellers kunne dette endt med en tragedie.

Et generelt råd er alltid å sette brennbare ting oppe på ting som ikke kan antennes. En tallerken med folie på kan være smart. Legg inn en fast rutine for slukking.

I hyttene skal det være brannvarslere. Ta gjerne med eget batteri, og varsle hyttefadder dersom det er feil/mangler.

God tur!

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.