Hytter
John Kyrre Fjeldvik
Publisert 07.02.2016 21:01
Oppdatert 13.11.2020 12:50
Bamble Jeger- og Fiskerlag tilbyr hytter for utleie, både ved sjøen og i innlandet. JAKTSTUA har gjennomgått stor OPPUSSING! Det har blitt en veldig trivelig plass, med solcelle, ny platting og bålpanne. Hytta ble totalrengjort før sesongen. Klikk på navnet på den enkelte hytte på linjen rett over denne teksten, for utfyllende informasjon og priser. Hytta leies via Inatur.no i sesong fra sen vår til tidlig høst. Søk opp "Jaktstua", og følg veiledningen. (Ut over denne sesongen kan hytta leies direkte fra hyttefadder, eller ved henv til BJFL/John Kyrre Fjeldvik, tlf 9957 9432.
Hytter
Våre hytter ligger på Det Grønne Stykket, og ved Langesund.

​​​​​​​​​​​​​​Hyttene på Grønne stykket ligger i fredelige og vakre naturomgivelser mellom Rørholt og Langen i Bamble. På de gamle husmannsplassene var det for bare noen generasjoner siden et yrende liv gjennom hele året. 

På Langøya ved Langesund ligger en av sørlandskystens perler!

Hyttene kan i 2020 leies gjennom Inatur.no. Sjekk for aktuell hytte om den er ledig for utleie, eller utilgjengelig en periode pga oppussing.

Rundt alle våre hytter er det gode muligheter for naturopplevelse og rekreasjon. Det er fiske, sopp- og bærplukking, turer og avslapning. I jaktsesongen kan man på Grønne stykket jakte småvilt, smårovvilt, rådyr og bever ved å løse jaktkort.

Bamble JFL arrangerer forøvrig opplæringsjakt for storvilt (elg og hjort) i Grønne stykket i fem år fra og med 2018. I forbindelse med opplæringsjakta er hytte inkludert til en rimelig pris for de som ønsker. Sjekk ut våre Facebook-sider om du har lyst til å være med!

Hyttene i dette området er av enkel og grei standard​. 

Husk brannsikkerheten!! Ved bruk av levende lys, sørg for at alle lys er slukket når du forlater hytta, eller legger deg for kvelden.

.Et generelt råd er alltid å sette brennbare ting oppe på ting som ikke kan antennes. En tallerken med folie på kan være smart. Legg inn en fast rutine for slukking.

I hyttene skal det være brannvarslere. Ta gjerne med eget  9V brannvarslerbatteri, og varsle hyttefadder dersom det er feil/mangler, eller noe du savner. Smart å ta med noe stearinlys, telys, evt propanlampe til eget bruk. Og kanskje et par ekstra doruller. Vanskelig å vite hvor mye som er tilgjengelig.

Etter endt bruk skal hyttene være rengjort og ryddet. Sjekk nøye at du ikke ha glemt igjen noen personlige eiendeler, eller matrester. Det er også fint om du fyller opp vedkassa, og sørger for noe småved til opptenning, som legges på toppen. Alltid trivelig å komme til ei hytte hvor alt er i orden :)

Vaskemidler finnes alltid tilgjengelig i hyttene. Pga koronasituasjonen er hyttene utstyrt med desinfiserende og virusfjernende vaskemidler, og det må sørges for nøye vask av berøringsflater både når man kommer, og reiser.

Søppel bærer vi med oss tilbake til bilen/båten, og tar med hjem :-)​

På de fleste av våre hytter er det normalt god dekning for mobiltelefon. ​

HUSK FORBUDET MOT ÅPEN ILD I NATUREN.

VIS DEN ALLER STØRSTE AKTSOMHET RUNDT HYTTENE OG VED ALL FERDSEL I NATUREN!​
God tur!

- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.