Hund i BJFL
Publisert 07.02.2016 21:01
Oppdatert 14.06.2020 13:02
Lyst til å engasjere deg i hundearbeid i Bamble JFL?
Hund i BJFL

​​​​​Foreningen har for tiden ingen aktiv hundegruppe, men det kan vi lett få til!  Er DU interessert i jakthund, kanskje har en selv eller ønsker å anskaffe, og har lyst til en engasjere deg for å være med på å skape et hundemiljø i foreningen (lite eller stort), vil vi gjerne høre fra deg :-)

Bamble JFL har allsidige jaktterrenger, med gode muligheter for trening av ulike jakthunder, trening på blodspor, trening til ettersøkshund osv.

Vi har stort klubblokale på Stathelle hvor hundefolk kan møtes for en prat, og hvor det er god plass til å ta hunden med :-) Og kanskje kan det være moro å ta en runde på vår skytesimulator i klubbhuset? Den er til fri avbenyttelse :)

Ta gjerne en uforpliktende kontakt med jaktutvalget v/Jan Heramb Karlsen, tlf 9028 5110,  eller en av de øvrige tillitsvalgte i foreningen.


- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.