UNGDOM
Publisert 07.02.2016 21:01
Oppdatert 04.05.2021 16:01
UNGDOM
Mattis var ungdomsleder i Bamble Jeger og fiskerlag fram til og med 2020. Han skjøt sin første elg som opplæringsjeger hos oss.
BJFL har etablert egen ungdomsgruppe, og ønsker flere aktive ungdommer i foreningen. Et barne- og ungdomsmedlemskap i BJFL (gjelder inntil du blir 25 år!), gir deg anledning til spennende friluftsliv, morsom skytetrening og en rekke andre fordeler. Merk at du i år også kan bli medlem gjennom familiemedlemskap! Hele husstanden med alle barn inntil 26 år på ett eneste medlemskap.

​​​​​​​​

Vi kan fra og med 2018 tilby gratis opplæringsjakt på hjort og elg i vårt terreng på Grønne stykket. Dette er en unik mulighet for deg som er interessert i storviltjakt, men som ikke har noen plass å lære.
Hos Bamble JFL vil erfarne jegere og hundeførere kunne vise jaktens hemmeligheter, og du kan selv jakte med eget våpen under veiledning.​
I klubbhuset på Stathelle kan ungdom og andre drive skytetrening på vår avanserte skytesimulator.
I tillegg er det en rekke fiskemuligheter i foreningen. Alle våre medlemmer fisker gratis i innlandsvann der vi leier ut fiske.
En aktiv ungdomsgruppe vil kunne nyte godt av masse friluftsutstyr som foreningen disponerer, herunder lavvuer. Det er også mulighet for å kunne disponere egen ungdomshytte.
Ny ungdomsleder i foreningen er fra 2021 David Kise, tlf 46533067. Mail: 
davidkise@hotmail.com- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.