Gratis skytetrening i Bamble JFL
Publisert 07.02.2016 21:01
Oppdatert 14.06.2020 12:53
Gratis skytetrening i Bamble JFL
Simulatoren er svært realistisk, og ypperlig trening!
Bamble Jeger- og Fiskerlag investerte i 2016 en skytesimulator som gir oss en innendørs "skytebane" for helårsbruk til glede for medlemmene ! På skytebanen kan du trene både med hagle og rifle. Åpen for gratis bruk for medlemmene. Ikke-medlemmer kan leie anlegget av oss.

​​​​​​BJFL's nye skytesimulator ble innviet offisielt 24. juni 2015. "Banen" er installert i foreningens klubbhus i Skolegtata 3, 3960 STATHELLE. 

I skytesimulatoren kan du trene både med rifle og hagle. Simulatoren er utstyrt med to medfølgende våpen, i tillegg vil sensorer for montering på eget våpen etterhvert bli tilgjengelig.

Det fins moduler for villsvinjakt, elgjakt, løpende elg ( bane ), presisjonsskyting, hurtigskyting, fuglejakt, lerdueskyting etc. 

Du kan trene alene, eller sammen med andre . Her er det moro og læring for alle aldre! Det finnes også en konkurransemodul med "cup" skyting !​
Kontakt gjerne et av styrets medlemmer dersom du med flere ønsker tilgang utenom oppsatte skytetider. Vi strekker oss langt for våre medlemmer om det er muligheter :-)
- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.