Skyting
Publisert 07.02.2016 21:01
Oppdatert 07.03.2016 13:14
Bamble Jeger- og Fiskerlag har i år investert i en skytesimulator som gir oss en innendørs "skytebane" for helårsbruk til glede for medlemmene ! På skytebanen kan du trene både med hagle og rifle.

​​​BJFL's nye skytesimulator ble innviet offisielt onsdag 24. juni 2015 kl. 18.00. "Banen" er installert i foreningens klubbhus i Skolegtata 3, 3960 STATHELLE. 

I skytesimulatoren kan du trene både med rifle og hagle. Simulatoren er utstyrt med to medfølgende våpen, i tillegg vil sensorer for montering på eget våpen etterhvert bli tilgjengelig.

Det fins moduler for villsvinjakt, løpende elg ( bane ), rypejakt, lerdueskyting etc. etc. og du kan trene alene eller sammen med andre jegere, og det fins også en konkurransemodul med "cup" skyting !​

Fra høsten vil det arrangeres ukentlige treningskvelder på skytebanen, med egne skytekvelder for ungdom og for damer.

Skytekveldene annonseres på våre Facebookside og i aktivitetskalenderen på våre hjemmesidene i NJFF portalen.

FØLG MED !  

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.