God jul og godt nytt år
Jørn
Publisert 22.12.2020 21:36
Oppdatert 22.12.2020 21:41
God jul og godt nytt år
Skytesenteret
God jul og godt nytt år og litt info.

Styret i DJFF ønsker alle medlemmer en god jul og et godt nyttår.​​

Det har vært et spesielt år hvor mye av vår aktivitet er blitt avlyst, MEN vi har får gjort noe og håper at 2021 blir mer normalt, for å nevne noe som er blitt til i løpet av året: nytt lager, gjennomført mange opplærings jakter, noen få storviltprøver (takk til de som vaglte å støtte huset), vaffel kvelder.  Vil også nevne for dere som kan kom inn under dette med familie medlemmskap:

​Kun kr. 1100,- for hele familien

På landsmøtet i 2018 ble det vedtatt å innføre et familiemedlemskap med utgangspunkt i bostedsadresse. Dette gjelder da for inntil to voksne og et ubestemt antall barn under 26 år i samme husstand. Prisen for familiemedlemskap er kun kr. 1100,- per år. ​Eksisterende medlemmer som ønsker familiemedlemskap, må ta kontakt med medlemsservice på mail eller telefon 66 79 22 66 for endringer.​

Utover dette setter vi stor pris på alle våre medlemmer og uten dere hadde vi ikke kunnet ha de aktivitetene vi har hatt.

Ser frem til vi komer tilbake til normalen.

Styret.

- Annonse -
storfjellkarusellen
drangedalskytesenter
Inatur
NJFFbutikken
Grasrotandelen
Drangedalsbanken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.