Fiske
Kåre Hovden
Publisert 07.02.2016 21:09
Oppdatert 12.05.2020 13:05
Fiske
Fiske

 .

 

Fiske for medlemane

 HJFF disponerer deler av Kjela og Ståvatn og i dei andre tjønnane som er på Statskog eigendom på Haukelifjell. Sjå kart. Medlemskortet ditt fungerar som fiskekort her.​

I Ståvatn har me 2 båtar som medlemane skal bruke til å legge ut garn med, her kan du legge ut 5 garn i total 6 nettar, her kan du også fiske med stang.

I Kjelavatn har me ein båt på båthengar plassera/parkera ved nedre enden av båtutsettet. Det er nytt båtutsett med nedkjøring ved tidligare Haukeliseterhall, her kan du fiske med garn og stang. Det er medlemens ansvar å vite kvar hen du har lov til fiske. Sjå fiskekart med inntegna grenser. 

Minste garnstørrelse er 20 omf. eller 31 mm som er lov å bruke.

Fiske på Austre Havradalen som me hadde i 2019, har me ikkje lenger, det var Mannevatn, Holmasjøen, Poddevatna og Årmotvatna.
 

 

Fiskegruppa 

 Gruppa består av tre personar. Dei organiserar utsetting av fisk og prøvefiske slik at me skal ha best mulige oppvekstvilkår for den fisken som er i vatna. Vedlikehold av båtar og oppsyn med vatna blir organisert av gruppa.

 

- Annonse -
Fjellveterinæren
INatur
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.