Andre tilbud
Ø.S
Publisert 07.02.2016 21:10
Oppdatert 24.09.2020 06:06
Andre tilbud
Vølanestua

Andre tilbud
Stallen

​​​​​​​​​​​Utleie av hytter

Kroken JFF eier 2 hytter. Hyttene ligger i Vølane, ca.7 km fra avkjørselen inn til Hauglandsgrenda. Begge er uten strøm. Så her går det på gass til matlaging. Disse hyttene er mulig å leie. 

Hytte 1. Vølanestua er ei gammel skaustue med åpen peis. Veldig sjarmerende hytte med 5 sengeplasser. Her føler ein virkelig at man er på hyttetur.​

Hytte 2. Stallen er ei nyoppusset hytte. Denne fungerte som stall til Vølanstua tidligere, men har også hatt oppholdsrom og muligheter til overnatting. Den har nå vært igjennom ei omfattende oppussing. Hytta har 7 faste sengeplasser, men det er tilgang til 2 ekstra madrasser. Det altså mulig for 9 personer å overnatte her.

Leiepriser : Hytte 1. Vølanstua. Grunnpris 300,- pr. døgn. Tillegg pr. person som ikkje er medlem av Kroken JFF. 50,- pr. døgn. Barn gratis. Hytte 2. Stallen. Grunnpris 300,- pr. døgn. Tillegg pr. person som ikkje er medlem av Kroken JFF. 100,- pr. døgn. Barn gratis.


Ta kontakt med Johnny Skoglund (Tlf.nr: 41202511) ved spørsmål eller ønske om å leie.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.