Årsrapporer
Publisert 07.02.2016 21:14
Oppdatert 03.06.2021 08:11
Årsrapport
Årsrapporer

Årsmelding LJFF 2020.pdf​​​​​​​

Årsmelding LJFF 2019.pdf

Årsrapport LJFF 2018.pdf

Årsrarapport fra jaktutvalget for 2016

Rådyr/småviltjakt

Stabbestad-Eikeland-Frøvik.

På grunn av mange trafikkskadde/drepte rådyr, og noe klage fra enkelte beboere ble det gjort et forsøk på å tynne litt ut på bestanden som er etablert i og ved boligområdet på Stabbestad. Dette ble utført av lokale jegere rett i forkant av jaktkorttildelingen. Det blei felt kun en rådyrgeit i den forbindelse. Det er ikke meldt om andre fellinger, selv om tilbakemeldingene går på at rådyrbestanden er god. Noen hareloser har det også vært. Årsaken til det lave uttaket er at losdyra  ringer raskt ut av området, og kommer skjeldent tilbake.

Skjørsvik-Hatteberg.

Det var syv lokale jegere som betalte leie for området i år. Organiseringen av bruken av området går via jaktutvalget, og det har fungert fint. Rådyrbestanden er god, men det er kun felt en rådyrbukk og en hare under årets jakt. Årsaken til det lave uttaket er at skudd er blitt holdt tilbake p.g.a. frykten for å felle geit fra kalv, skadeskyting osv. Jaktmoralen har vært høy, og det er bra, men for bestanddelsens sin del, så hadde det vært fornuftig og tatt ut et par dyr til.

Rovdyrfelling: Levangsheia – Gjernes – Hødnebø

Tabellen under viser innrapporterte rovdyrfellinger for 2016. For tredje året på rad er det Nils Andre som har sanket flest poeng, og stikker avgårde med pokalen.

 

Rovdyrfelling 2016

Type viltRevMårGrevlingMinkRavnSkauskjærKråkeSum
Poeng303010101055 

Nils Andre

H.Eikenes

12 1   100

Pål Didrik

H. Eikenes

3      90

Anders

Bjornes

2    1 65
Terje Nybu1  1   40

Stian

Hellermyr

   3   30

Vegard

Bjørkkjær

  1    10
         
Sum7215010335

 

 

Knut Clausen

Jaktutvalget.

 

Årsrapport for 2014 fra Skyteutvalget:.

 
 

​​​Årets jaktfelt ble arrangert på påskeaften.Det var 40 deltagere og fint vær.I år snudde vi løypa,noe som gjorde at det var tryggere å skyte flere lag av gangen.Det ble som vanlig spist en del pølser med både ketchup og sennep,og folk så ut til å kose seg.Klubbmester ble Kristian Sandaas med 144p.og får napp i vandrepokalen. Stevnevinner ble Markus Langmyr med 148p. 

På elgbanestevnet var det 16 deltagere,her skjøt Vegard Bjørkkjær best av alle og ble klubbmester med 73p. Han får napp i vandrepokalen.Frank Viggo får napp i pokalen for beste serie på løpende elg med 25p. Han vant også press skytinga.

Komplette resultatlister kommer på eget ark.

Vi har hatt onsdager som fast treningskveld,og kommer nok til å fortsette med det.Det var noen perioder med tørke og brannfare som banen ikke var i bruk. For 2015 starter vi treninga i begynnelsen av mai,og fortsetter fram til konkuransen mellom elgelaga.For de ivrige er det også mulig å trene i juli hvis det ikke er skogbrannfare.

Skyteutvalget

Årsrapport fiskeutvalget 2014
 
 
 
 
 
 
.
 
Fiskesommerarrangement, havfisketur og fiskekonkurranse var årets høydepunkt for fiskeutvalget til Levangsheia JFF

Fiskeutvalget har som vanlig hatt utdeling av fiskestenger til førsteklassingene ved skoleavslutningen på Stabbestad. 

Året 2014 er som kjent Norges Jeger og fiskeforbunds sportsfiskerens år og derigjennom er det bevilget noe penger til div arr i denne retning. 

20 juni ble det på brygga i Finsbudalen arr en fiskedag i regi av fiskesommer. Arr var ment å samle fiskeinteresserte til en hyggelig dag med sjøfiske for alle. Det var et meget bra makrellfiske denne dagen, noe de yngste satte stor pris på. Det ble grilling og servering av brus og kaffe. 

Lørdag 28. juni ble det også arr tur med båten Søgne og skipper John Jakobsen. Turen var lagt opp med litt sightseeing, servering av fiskesuppe og selvfølgelig fiske. Været var noe rufsete denne dagen, men det ble allikevel tatt noen fine torsker på yttersiden av Portør.

​Lørdag 16. august var det atter en gang tid for fiskekonkurranse i Portør. Været under selve fiskekonkurransen var fint og det var 58 stk. påmeldt.

Vinner av Barneklassen ble Maria Mostad

Nr. 2 ble Kristoffer Nybu   Nr. 3 ble Sander Jakobsen

Dame klassen ble vunnet av Gunn Bjørnstad

Nr. 2 ble Henriette Fianbakken    Nr.3 ble Lise Oppegaard

Herre klassen ble vunnet av Jarle Mostad

Nr. 2 ble Frode Bekkevik     Nr. 3 ble Stian Hellermyr

Stian Hellermyr ble også vinner av klassen Størst fisk.

Etter konkurransen var det servering av reker med tilbehør, med godt fremmøte.

Det ble sendt inn søknad vedr kalking for 2014 men vi har ikke fått midler til dette.

 

Årsrapport fra Jaktutvalget 2014

Rådyr/småviltjakt

Stabbestad-Eikeland-Frøvik.

Til tross for at terrenget har vært leid ut i samtlige uker f.o.m. uke 42 er det kun felt en hare i løpet av høsten. Årsaken til dette er nok at leietagerene i år har benyttet terrenget lite grunnet tilgang til jakt i andre områder. Det meldes om mye hare og brukbart med rådyr i området.

Skjørsvik-Hatteberg.

I 2014 var det fem stk. lokale jegere som kjøpte jaktkort. Terrenget har blitt lite brukt, og det er heller ikke meldt om felling av noe slag. Årsaken til dette er nok flere, men god tilgang på jakt i andre områder er nok hovedårsaken. 

Rovviltfelling.

Ved utgangen av 2014 var det kommet inn få meldinger om fellinger av rovvilt, den siste rapporten kom i begynnelsen av februar. For 2015 ønsker vi å få beskjed så fort en felling har funnet sted, slik at resultatet fortløpende kan legges inn på hjemmesiden til LJFF. Regler angående dette vil også bli presentert der.

For 2014 er det Nils Andre som stikker av med årets vandrepokal.

        

Fellingsresultat 2014

Med-

lem

Navn

 

Rev

30

 

Mår

30

Grev-

ling

10

 

Mink

10

Kråke

5

Nøtte-

skrike

5

 

Ravn

10

Sum

Poeng

 

XNils Andre Hødnebø2125   160
XTerje Nybu2 41   110
XAnders Bjornes3    11105
XVegard Bjørkkjær1      30
XFrank Viggo Hødnebø  3    30
 Sum8196011430

 

 

Knut Clausen

Jaktutvalget.

​ 

 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.