skyting
Publisert 07.02.2016 21:14
Oppdatert 16.08.2018 19:54
skyting
skyting

​​​​

Levangsheia JFF Skyting

Levangsheia JFF Skyting

 

Levangsheia JFF leier en 100-m skytebane på Hellermyr til sine skyteaktiviteter av det lokale skytterlaget. Her arranger skytterlaget elgprøveskyting hver tirsdag i mai, juni, august og september, og skyting på løpende elg hver onsdag i samme periode. I tillegg leier vi banen til konkurranser på løpene elg og jaktfelt.
 
Når det gjelder leirdue skyting så har vi fått en ny bane på hellermyr i 2017 og der er det trening hver torsdag kl 17:00
 
I april og ofte på påskeaften arrangerer vi klubbmesterskap i jaktfeltskyting ved Hellermyr. I denne konkurransen går lagene á fire/fem skyttere en løype i terrenget, og skyter serier á fem skudd på dyrefigurer på seks ulike hold. Disse skuddene teller også som de 30 pålagte treningsskuddene for avlegging av elgprøva.  Dette er flott trening og en hyggelig dag med bålbrenning og samvær.
 
Leder i skyteutvalget er Terje Nybu og medlemmer i utvalget er Stian Hellermyr og Frank Viggo Hødnebø Eikenes
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.