Småviltjakt
Bjørn Hvidsten Jensen
Publisert 14.08.2017 22:09
Oppdatert 09.08.2018 14:44
NÅ STARTER JAKTA !!! Les mer her om hvilke tilbud du får som medlem hos oss.
Småviltjakt
Foto: njff

​​​​​​

Nome JFF har kjøpt fire jaktkort for småviltjakt i Sauherad kommune. Området er på ca 6 200 mål og ligger på vestsida av Sauheradfjella, mellom Eiangen og Breiset, med innkjøring fra Holtsås eller Hjuksebø stasjon.  Det er bomveg ( kr. 70,- ) for å kunne kjøre fram til området.
Området ligger på GBR 33/1.  I området er en hytte, som også kan leies.  Den ligger i nordenden av Sæterdalstjønn og avtale om dette gjøres med Tor Arne Hegna, 99456992.  Hytta har enkel standard og består av to enheter
Jakta er gratis for medlemmer av Nome JFF og det kan være fire medlemmer fra oss i området samtidig.  Sauherad JFF har solgt 10 personlige jaktkort for området.

Nedenfor kan du laste ned informasjon du trenger for å kunne jakte i terrenget.


Viktig informasjon fra Sauherad JFF 
Jaktrapport
Kart over området
GPX-fil over Seterdalsterrenget

Se også info om Sauherad JFF rovviltkonkurranse; https://www.njff.no/fylkeslag/telemark/lokallag/sauherad/Sider/Rovviltlotteri.aspx

Medlemmer som ønsker jakt i området sender en mld, eller ringer til Bjørn Hv. Jensen (ansv. for området) på tlf 95 75 40 22 med opplysninger for hvilken periode ( dag, helg, el. ) det søkes for, og vil motta en tekstmld. tilbake som vil være "godkjent jaktkort".  Meldingen vil ha flg. ordlyd:  (navn),du er tildelt jaktrett på småvilt på GBR 33/1 i Sauherad den (dato).  Hilsen jaktutvalget i Nome JFF.


SKITT JAKT !

- Annonse -
Niras
Sparebank1 Telemark
Royal_Canin
Non-stop dogwear
Multilux AS
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.