Informasjon til kortkjøpere i jaktterrenget
Tor Arne Hegna
Publisert 24.10.2019 10:27
Oppdatert 24.10.2019 10:28

​Som vanlig oppfordrer vi fuglejegere til å spare brunfugl, og at alle bidrar med å felle småpredatorer. Husk også at gaupejakt er inkludert, så om noen av dere ønsker å delta på dette så gi beskjed til vår leder Ole Halvor Hjartsjø, så skal han informere dere om mulighetene til å være med på jaktlag fra 1. februar.

Ettersøk

Etter at ettersøkslaget ble oppløst/inaktivt har vi ikke noen avtale om ettersøkshund lenger, det betyr at dere som har tenkt dere på rådyrjakt må ordne dette privat.

Kart

Du som ønsker å laste ned en GPX-fil til Garmin GPS der grensene for terrenget er lagt inn kan gjøre det her. Du finner også et kart i Google her​.


Hytteleie

De som ønsker å leie hytta, gjør det her eller direkte til iNatur:


Rapportering

Når det gjelder rapportering så anbefaller vi å bruke vårt online-rapportering​.

NB: Rapporter gjerne inn etter hver tur. Felte rådyr MÅ være rapportert inn innen nyttår!!!

WeHunt

NJFF har en avtale med selskapet WeHunt om redusert pris på abonnement. Vi har lagt Seterdalsterrenget inn i WeHunt, og med koden BIS527 kan du bli med i jaktlaget Seterdalsterrenget.

​Samjakt​​

Etter avtale med grunneier skal elgjegere ha førsterett på terrenget de første 15 dagene (til og med 20. oktober). Fra 5. oktober og til 30. november skal det gjøres avtale med elgjegere om samjakt.
Her er aktuelle telefonnummere:
Oktober: Espen Klokseth ​954 23 520​
November: Kjell Ove Fjellstad 952 78 745

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.