Årsfest i Skien JFF fredag 6. mars
Publisert 30.10.2019 14:56
Oppdatert 18.02.2020 22:42
Årsfest i Skien JFF fredag 6. mars
Fra 2020 av vil Skien Jeger og fiskeforening arrangere en årlig årsfest for medlemmene. Dette blant annet til erstattning for syltelabben som utgår.

​​​​​​Festen avholdes 6. mars på Gjerpen klubbhus. Festen starter kl. 19.00 og det serveres velkomstdrink. Det blir serveret viltgryte fra Mathuset med valgfri drikke (øl, vin eller mineralvann). 

Etter middagen blir det Quiz med premier. Deretter blir det servert kaker og kaffe, cognac/ likør før vi setter i gang dansefoten.​

Drikke utover det som er beskrevet ovenfor må medbringes.

Toastmaster for kvelden er Anders Meland og har du noe du ønsker å bidra med på underholdningssiden så er det bare å ta kontakt. Om det er tale, sang, jugete eller sanne jakthistorier eller annet passende.

Bindene påmeling ved å betale inn kr. 300,- pr. deltager til konto: 1503.25.35736. Merk betalingen med årsfest og navn på deltager(e).

Siste frist for påmelding er mandag 2. mars

Spørsmål kan rettes til: anders@m2m-eiendom.no eller på 92 20 37 49

​Skulle du ha gamle bilder fra anledninger i regi av Skien JFF i digitalt format vil jeg gjene ha tilgang til disse. Det kan være fra fellesjakter, mesterskap, stevner, fester etc.

På vegne av festkomiteen Anders Meland


 

- Annonse -
carlsen Fritzø
Rørleggermester Alfred Tobiassen
Bypost
M2 Næringsmegling
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.