Havretjenn.
Publisert 07.02.2016 21:27
Oppdatert 03.01.2021 20:11
Fiskegruppa i Skien JFF har fått tillatelse av Løvenskiold til å kultivere Havretjenn. Vi har også fått satt opp en gapahuk på odden der oppe, som blir flittig brukt av foreningen og andre turgåere.
Havretjenn.
Havretjenn.
Gapahuken ved Havretjenn

​​Vi har fått klarsignal fra L.Fossum om kultivering/tynningsfiske i Havretjern.Dette er et lite kjent fiskevann blant medlemmer flest.Men faktisk har dette i tidligere tider vært et godt vann med fisk av meget god kvalitet.Vannet ligger på oppsiden av Heivannet.Vi har kjørt den ene plastbåten opp dit og startet med tynning fiske allrede i høst.Det er alt for mye småfisk der nå.Dette vannet er ganske lite så det bør gå ganske greit og få dette tilbake til hva det engang var. Får også ta PH prøver av vannkvaliteten,denne har bestandig hvert god der oppe,og er det nok fortsatt.Dette arbeidet skal gjøres i samarbeid med ungdomsgruppa i foreningen.

Vi  ser fram til at ruggene i fremtiden igjen vaker der oppe. 

 

   

Hytte/fiskeutvalget. 

v/Espen Rønningbakken 92625417
- Annonse -
carlsen Fritzø
Rørleggermester Alfred Tobiassen
Bypost
M2 Næringsmegling
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.