Jegerprøvekurs med oppstart i starten av september
Publisert 25.06.2019 10:37
Oppdatert 25.06.2019 10:37
Jegerprøvekurs med oppstart i starten av september
Skien JFF arrangerer nytt jegerprøvekurs som starter opp rett etter mersmakfestivalen. Kurset går over ni kvelder og avsluttes med eksamen i begynnelsen av oktober.

Kursavgiften er inkl. dagen på skytebanen (med skudd og lån av våpen) og du velger selv om du vil kjøpe bok. Er du medlem er kursavgiften lavere. Hvis du ikke er medlem og ønsker å melde deg inn i Skien JFF si ifra til en av instruktørene så blir du meldt inn og vil motta en egen giro på medlemskapet.

Kursavgift:

  • Medlem i Skien JFF med bok kr. 2.100,-
  • Medlem i Skien JFF uten bok kr. 1.700,-
  • Ikke medlem med bok kr. 2.400,-
  • Ikke medlem uten bok kr. 2.000,-

Alle deltagere må registrere seg ved påmelding. Gå inn på nettsiden www.jegerproveeksamen.no klikk deg inn på «For kandidater» velg «Registrering som jegerprøvekandidat». All info som etterspørres må legges inn. I tillegg til kursavgiften kommer det et eksamensgebyr til miljødirektoratet på kr. 300,- som kursdeltageren betaler direkte selv. Legg inn Skien/Porsgrunn/Siljan som eksamenssted.

 Samling 1, 2, 3 og 4 har obligatorisk oppmøte på kurs. Jegerprøvekandidater som ikke kan delta på en eller

flere av disse samlingene, må ta de manglende delene ved et annet kurs. Kandidaten kan ha fravær fra undervisning på inntil 2 samlinger, men bare fra samling 5, 6, 7, 8 eller 9. Ved fravær skal kandidaten levere dokumentasjon til instruktøren for bestått test fra e-læringa for denne samlingen.

 Vi benytter den store jegerprøveboka. Du som kjøper bok vil motta denne på kurset når betalingen er registrert. Første kveld oppmøte kl. 18.00 i auditoriet på Gulset Ungdomsskole. Vel møtt!

Send påmelding eller spørsmål om kurset til:

  • Anders Meland 92203749/ anders@m2m-eiendom.no

​Velkommen skal du være!


- Annonse -
carlsen Fritzø
Rørleggermester Alfred Tobiassen
Bypost
M2 Næringsmegling
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.