Laksefiske i Numedalslågen
Cathrine Nordhov
Publisert 02.06.2019 12:14
Oppdatert 02.06.2019 12:14
Laksefiske i Numedalslågen
Foreningen har leid et laksevald i Lågen for medlemmer.

Dette heter Hellberget Sør.  Ligger 2 km fra der vegen fra Siljan over Gonningen kommer ut ved Kvelde.  Det er 6 stk fiskeplasser, 3 fra land og 3 stk med båt på wire midt i elva.  Det er også en Moelvenbrakke med 2 senger og fullt kjøkken til disposisjon for de som fisker.

 

Vi har lagt fiskeplassene på booking siden for Foreningen.   Så de som vil fiske må lage en bruker på bookkingen.  De som har en bruker for jakt, kan bruke denne.  For å kunne bookke, må du ringe 92059501 for å få åpna bookkingen.

 

Fiske er fra 10.juni til 26.august.  Det kan fiskes med reker.  Det kan bare brukes enkel krok, dobbel krok eller trippelkrok.  Fisketiden er 0600 - 2300.  Det er ikke fiske om natten.  Det blir hengt opp en kodelås på brakka, koden fås når de åpner bookkingen.

 

Prisen er kr 200 pr dag, som vil bli fakturert en gang i mnd.

 

- Annonse -
carlsen Fritzø
Rørleggermester Alfred Tobiassen
Bypost
M2 Næringsmegling
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.