Jaktterreng
Publisert 07.02.2016 21:26
Oppdatert 05.01.2020 15:24
Skien JFF disponerer i dag mange typer jaktterrenger. Vi leier hos Løvenskiold, Skien kommune og et terreng på 10000 mål i Veggli med hytte.
Jaktterreng
Mårfangst

Jaktterreng
Harejakt

​​​​​​​​​

Totalt disponerer vi rundt 90000 mål med variert jaktterreng. 

Vi selger et jaktkort for disse terrengene. Kortet kan kjøpes på jaktmøtet som blir holdt i begynnelsen av august, se aktiviteter for dato.

Reserverig av terrenger gjøres via vårt booking system som du finner på vår hjemmeside. Du blir automatisk lagt inn når du kjøper jaktkort.

For å jakte rev trenger du ikke å løse jaktkort da revejakta er gratis og åpen for alle våre medlemmer fra de 5 revebuene som er etablert på faste steder. Du må imidlertid kontakte leder av jaktutvalger Kåre Sivertsen for registrering.

Vi åpner terrengene for trening av jakthunder fra 21. august til 9. september. Vi kan også tilby bukkejakt for de som måtte ønske det, søknadsfrist er 3.mai for 2019. 

Skien JFF arrangerer årlig fellesjakt på rådyr, hjort og rev. Vi arrangerer også gaupejakt og har vært med på å felle flere gauper. Dette er jakter som alle kan være med på.

Vi kan også tilby elgjakt til to ungdommer eller damer som ønsker å delta. Elgjakten foregår i samarbeid med Fjeldseter jaktlag i Kilebygda.

Vi har nå fått laget nye kart til våre terrenger. De kan printes ut ved å klikke på linkene under her og logge seg inn på siden.

Terrenggrensene til GPS kan også lastes ned ved å klikke på linken under og logge seg inn på siden og laste ned terrenggrenser.

Skien JFF2013 ab.gdb

 Er det noe du lurer på, så ta kontakt med utvalgets leder Kåre Sivertsen på tlf: 92059501 eller e-post: ksiver@online.no​ 

 


- Annonse -
carlsen Fritzø
Rørleggermester Alfred Tobiassen
Bypost
M2 Næringsmegling
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.