DAGSKORT SMÅVILT
Lise Berglund-Garnes
Publisert 07.02.2016 21:32
Oppdatert 28.08.2020 10:52
DAGSKORT SMÅVILT
Rådyrjakt med Beagel.
DAGSKORT SMÅVILT
Tiurfall for Trollheimens Odin.
Kjøp av dagskort og bestilling av terreng på egen nettside: http://tjff.terrengbooking.no/ Dagskort kr 400 Gjestekort kr 500 Småviltkortet gjelder også for rådyr.

​​​​​​​​​​​​​​Terrengbooking​​

 

www.tjff.terrengbooking.no

Bruksanvisning;

Bruksanvisning TJFF-bookingside (1) utgave3.pdf

Ved felling av rådyr og hjort. Les prosedyre for småviltjaktlag.

Smaviltjaktlag200818 (2).doc

For 2020 skal vi ta bilde av felt rådyr / hjort og sende Hanne hos LF  909 22 831 umiddelbart etter at dyret er felt, dyret skal ikke flyttes før bildet er tatt og sendt. Meldingen merkes med;

  • - hvor dyret er skutt
  • - hvilket jaktlag (forening) det gjelder
  • - hvem har skutt
  • - når (kl. slett)
  • - hva er skutt
Kommer dere over elg/hjort som ikke virker i form(skadet/sjuk) kan dere ikke skyte uten tillatelse av Kjetil Stubberød (905 64 234). All registrering av fallvilt ( bilde med koordinater) sendes Kjetil Stubberød.

Alle kjever av hjort skal levres inn til Kjetil Stubberød Fossum

​​

FELLES INFORMASJON FOR SESONGKORT OG DAGSKORT:

De som ikke har internettilgang vil få hjelp via tlf 91832894 Halvor Sagvolden.  Ring eller send en melding så kontakter vi deg.

Jakt på ukedager kan bookes direkte, men jakt i helgene må søkes seinest onsdag, og fordelingsresultat fås torsdag ca kl 18.30. Det er bookingsystemet som fordeler terrengene, og det tas i en viss grad hensyn til dugnad. Ledige helgeterreng kan bookes direkte etter torsdag ca kl 18.30.

​Kjøretillatelser og nøkler følger samme nummerering som terrengnummereringa, og de kan hentes i nøkkelkassa på Shell Wattenberg i Skien av den som har fått tildelt terreng. Kode er inntil videre 1234.


 

Eiangsbåten: Nøkkelen henger på kjøretillatelsen til Terreng 10.

Bobiler, campingvogner, lavvo, telt, hytter: Du er naturligvis velkommen til å overnatte i telt ute i terrengene og aller helst bruke foreningens hytter. Men campingvogn og bobil oppfattes av jegere som for privatiserende – slik er meldingene Jakt- og terrengutvalget har fått. I forbindelse med jakt i TJFFs terrenger har du derfor anledning til å bruke campingvogn, og bobil bare til 1 overnatting.

Hyttene våre, Gardvannshytta og Håkastulhytta, ligger begge godt plassert og er fine utgangspunkt for jakt i alle terrengene i Gardvannsområdet og i Svanstulområdet og Luksefjell. Det er bare for terrengene 8, 9, 10 vi ikke har hytte.
For de som er medlem i STT eller GS finnes det overnattingsmuligheter i området.

Toppjakt: I TJFFs terrenger er det ikke anledning til å felle skogsfugl med rifle.

TJFF har ettersøksavtale med Jørn Aamand tlf: 91329395

Jaktrapport må leveres i bookingportalen innen 10 dager. Du stenges fra booking av ny jakt inntil rapporten er registrert.​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.