Fluekastekurs med Tommy Aarkvisla
Publisert 09.03.2020 18:03
Oppdatert 09.03.2020 18:03
Fluekastekurs med Tommy Aarkvisla
Vi er stolte av å kunne meddele at Tommy Aarkvisla også i år har takket ja til å komme hit å holde kurs for oss. Lørdag: Tohånds - Sandven Atrå Søndag: Enhånds - Kommer tilbake til sted Oppmøte: 11:00 begge dager 300,- for medlemmer For de som ikke er medlemmer eller ikke ønsker å bli det koster det 850,- som er en meget rabattert pris. Vi griller burgere og pølser som inngår i prisen For å legge kurset best mulig til rette siden vi kan tilby både enhånds og tohåndskurs må vi ha en påmelding og frist. Påmeldingsfrist: 13 Mai Påmelding gjøres ved å trykke "skal" på dette arrangementet og sende en mail til: maritafjellstad@yahoo.no Vi trenger navn, tlfnr og hvilken klasse du ønsker kurs i. Gi også beskjed om du trenger å låne utstyr. Mvh Fiskeutvalget
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.