Jakt
GAS
Publisert 07.02.2016 21:34
Oppdatert 08.10.2018 20:53
Tinn JFF tilbyr diverse jakt i Tinn. Prisene er spesielt fordelaktige for medlemmer, men åpent for allmennheten.
Jakt
​​​​​​​​​​​All hendvendelse angående jakt meldes inn pr. mail på følgende adresse: tjfftinn@online.no


 
Tinn Statskog terreng
Vi tilbyr idag småviltjakt på statskog sine terrenger i Tinn. Jaktkortene som er tilgjengelig for allmennheten er å få kjøpt gjennom inatur.no.

Predatorjakt er også et tilbud vi har på statskog sine terrenger. "Predatorkortet" er å få kjøpt på inatur.no. Kortet er gratis for ungdom og koster kr 100,- for øvrige. Jaktbare arter på dette kortet er rev, grevling, mår, mink, ravn, kråke, skjære og nøtteskrike.

Videre disponerer TJFF en hytte på Marumsrudåsen som leies ut for kr 600,- pr. natt. Hytta er i god stand og foreningen har jevnlig dugnad med vedhogst, maling og generell vedlikehold på hytta. Kontaktperson er Thomas Miland. Hytta er innredet med 4 senger på soverommet, men det går ann å få en ekstra plass ved å sove på sofaen(evt. liggeunderlag på gulvet). Gass og gassbluss er inkludert.

Statskog Tinn

Etter en noe usikker start på høsten i forhold til Statskog jakten foreningen tidligere kunne tilby, ser ting ut til å ha ordna seg igjen.

Vi har nå småvilt og rådyrjakt tilgjengelig på statskog sine terrenget i Tinn. Ordningen blir som tidligere og kortene kan hentes i postkassen i Mårvik.​


Dersom du er interessert i jakt på rådyr eller småvilt på noen av statskog sine terrenger i Tinn så ta kontakt med Thomas Miland på tlf.: 91113642​ for mer informasjon og pris.

 
Alle jegere som jakter storvilt på statsterrengene må selv sørge for å ha godkjent ettersøksavtale.
Kart over områdene vi kan tilby jakt på i Tinn, samt litt generell informasjon finnes i linkene under.


Linker:

Gausetdalen.jpg

Marumsrudåsen-Torgrimset.jpg

Mælsåsen.jpg

Tindefjell-Nystauldalen.jpg

Torsetåsen.jpg

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.