Bli med på NJFF-Troms Ungdomssamling/ Ungdomsaktivitetshelg med Rype og Harejakt.
Publisert 20.09.2019 12:19
Oppdatert 20.09.2019 14:04
Bli med på NJFF-Troms Ungdomssamling/ Ungdomsaktivitetshelg med Rype og Harejakt.
Topp stemning under Ungdomssamlinga på Eventyrøya Arnøy i 2018.
Bli med på NJFF-Troms Store ungdomssatsning! Vi fortsetter suksessen fra 2018! NJFF-Troms ønsker å satse på Ungdomsarbeid og ungdomsaktivitet i våre lokallag i Troms. Vi arrangerer også i år, ett nesten "gratis" ungdomssamling/ ungdomsaktivitetshelg for NJFF ungdommer, ungdomskontakter, ungdomsledere og andre som er interessert i ungdomsaktivitetsarbeid i egen lokalforening.

NJFF-Troms Ønsker å satse på ungdomsaktivitet i våre lokalforeninger. Vi vil i år gjennomføre en ungdomssamling/ ungdomsaktivitetshelg, hvor vi inviterer ungdomsledere, ungdomskontakter og andre som har interesse av ungdomsarbeid i lokallag i NJFF.

Meld deg på vår Ungdomssamling hvor hovedaktiviteten blir Rypejakt og Harejakt i Jaktparadiset Arnøya i Troms.

I tillegg til jakt, blir det gitt opplæring i hvordan tilrettelegge for ungdomsaktivitet i eget lokallag og hvilke muligheter som finnes for å søke tilskudd og støtte til egne aktiviteter.

Denne ungdomssamlingen passer for alle jaktglade ungdommer og ungdomskontakter og ungdomsledere i våre lokallag som er interessert i ungdomsarbeid i sin egen lokalforening. Vi oppfordrer alle våre lokallag til å sende en eller flere deltakere til denne samlingen og vi håper på stor oppslutning fra dere alle sammen!

Meld dere på her.​

Dere som melder dere på, på egenhånd, be om støtte fra deres eget lokallag til påmeldingsavgiften.

NJFF-Troms kommer tilbake til program og nødvendig utstyr i god tid før samlingen.

Jaktkort, mat og bespisning og overnatting på Lauksletta internat er inkludert i påmeldingsavgiften.

Påmeldingsavgift og Reiseutgifter (Be om å få dekket dette gjennom eget lokallag.)

Det er mulig å komme med hurtigbåt til Arnøyhamn fra Tromsø, den andre reisemuligheten er med bil og ferge fra Kågen til Lauksletta.

Forsikring: Alle deltakere er selv ansvarlig for å tegne reiseforsikring som dekker skader eller utgifter for denne type aktivitet.

logotfk.png

​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.