Hagleinstruktørkurs
Publisert 11.04.2016 13:16
Oppdatert 03.06.2016 11:07
Hagleinstruktørkurs
Hagleinstruktørkurs
Hagleinstruktørkurs og oppdateringskurs Hagleinstruktører

​NJFF- Troms tilbyr Hagleinstruktørkurs og oppdateringskurs for Hagleinstruktører i Gibostad.

Skytebaneaktivitet er viktig for lokalforeningene i fylket for å opprettholde et godt tilbud til sine medlemmer. Utdanning av instruktører øker kompetansen hos lokalforeningenes medlemmer, som igjen kan være med på å øke aktivitetsnivået.

Meld dere på våre instruktørutdanninger.

Praktisk informasjon:

Oppstart fredag 27.05.16 kl 18.00 Landbruksskolen på Gibostad. Den teoretiske delen av kurst vil gjennomføres her.

Overnatting: De som har behov for overnatting tar kontakt med Kai Rune Nordli, Indre Senja JFF telefon. 41680066. Ellers er det god plass til overnatting i telt/ lavvo eller campingvogn i forbindelse med skytebanen.

Mat og bespisning. Hver enkelt deltaker ordner selv med mat under kurset. Vi legger opp til en sosial kveld, med felles Grilling lørdag kveld. Ta med egen grillmat.

Ta med egen hagle til bruk under kurset!

Ansvarlig for gjennomføringen av kurset er NJFF- Troms i samarbeid med Indre Senja JFF. Kursleder er får Fylkesinstruktør Hagle- Ole Kroken.

Spørsmål kan rettes til fylkessekretær, Karl-- Petter Johansen, Telefon 95222661 eller  FI- Hagle Ole Kroken, Telefon 99362977

Påmelding til Hagleinstruktørkurs

Påmelding til oppdateringskurs Hagleinstruktør​.​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.