Introjakt Elgjaktkurs
Publisert 10.08.2020 11:26
Oppdatert 18.08.2020 13:49
Introjakt Elgjaktkurs
Introjakt Elgjaktkurs 2020. NJFF-Troms tilbyr et eget introjakt elgjaktkurs også i år. Kurset er åpent for alle, men ungdommer i alderen 16 – 26 år er prioritert. Kurset legges til høstferieuka. Bli med på NJFF-Troms Introjakt Elgjaktkurs 2020.

​​​

Introjakt Elgjaktkurs er åpent for deltakere i alle aldere, men ungdommer i alderen 16 – 26 år hvil bli prioritert ved overbooking. Kurset vil avholdes i høstferien i oktober, slik at eventuelle skoleelevdeltakere ikke trenger ta fri fra skolen.

Praktisk info

NJFF-Troms Introjakt Elgjaktkurs, arrangeres i ett av Troms beste elgvald i Dividalen i Målselv.

Under vår Introjakt får deltakerne tett oppfølgning og veiledning av dyktige instruktører underveis i jakta. Det er ikke nødvendig med tidligere jakterfaring.

I tillegg til masse praktisk jakt, vil deltakerne få opplæring og gjennomgang av ulike tema som: Lovverket, jaktmetoder, bruk av hund, ettersøk og ettersøkskrav, behandling av viltet, kart og kompass, GPS, jaktradio, riflen, sikker skyting og nødvendig utstyr.

 

Overnatting i Teltcamp i umiddelbar nærhet til jaktterrenget. De som ønsker å overnatte i eget talt har mulighet til det. NJFF-Troms stiller med felles Teltbase for jakta, med gode fasiliteter med kort vei til vårt jaktfelt.

Påmeldingsavgiften inkluderer, overnatting, jaktkort/jakttillatelse og felles middag torsdag – lørdag.

Alle deltakere må selv ha med tørrmat, lunsj og evt. Middag for onsdag kveld.

Påmelding​

Detaljer:

Fra: 07.10.2020 kl 18.00

Til: 11.10.2020 kl 17.00

Poststed: Dividalen

Pris: kr 1000,- for ungdomsmedlemmer, kr 1500,- for medlemmer og kr 2000,- for ikke medlemmer

Frist: 31.08.2020

E-post troms@njff.no

Kontaktperson: Karl-Petter Johansen

Krav for å delta

Deltaker må ha bestått Jegerprøven og betalt Jegeravgift.

Deltaker må ha bestått Storviltprøven med den Rifla det skal jaktes med. Storviltprøven består av å gjennomføre minst 30 treningsskudd på godkjent bane under ledelse av standplassleder, samt en oppskyting på reinfigur på 100 mesters avstand, hvor alle fem skuddene skal være innenfor vitalt treffområde.

Påmeldingen er bindene og deltakeravgiften kan ikke forventes å bli tilbakebetalt ved ett eventuelt frafall.

På grunn av Koronasituasjonen kan NJFF-Troms kurs og aktiviteter bli avlyst på kort varsel på bakgrunn av norske myndigheters Koronatiltak. Ved avlyste kurs, vil våre deltakere få tilbakebetalt deltakeravgiften.​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.