Introjakt Småviltjakt høsten 2020
Publisert 18.08.2020 10:07
Oppdatert 18.08.2020 13:49
Introjakt Småviltjakt høsten 2020
Kunne du tenke deg å være med på Småviltjakt?? Er du fersk Jeger, eller har forholdsvis lite jakterfaring arrangerer NJFF-Troms Introjakt Småviltjakt. Bli med på spennende småviltjakt etter rype, skogsfugl og hare med NJFF-Troms og våre samarbeidspartnere. Vårt Introjakt Småviltjakt kurs som gjennomføres i perioden 23-25 oktober. Kurset avholdes i Indre Troms, Dividalen- Målselv Kommune

​​

NJFF-Troms Introjakt Småvilt jaktkurs, er en meget flott mulighet til å få lære seg mer om jakt på Småvilt. Er du fersk Jeger eller bare ønsker å lære mer om småviltjakt, er dette kurset noe du bør satse på.

NJFF-Troms Introjakt Småvilt arrangeres i samarbeid med DNT-Ung og Troms Fylkeskommune.

Kurset er i første rekke masse praktisk jakt, men vi vil også bruke anledningen til å lære mer om småviltjakt og våre jaktbare arter. Hovedfokus blir likevel jakt på Rype, skogsfugl og Hare.

Under kurset vil dere få veiledning i praktisk jakt av NJFF-Troms, og våre samarbeidspartnere sine svært erfarne instruktører og det legges opp til ett kurs, hvor deltakerne får være med på støkkjakt og jakt med hund.


Påmelding

Påmeldingen er bindende. P.g.a. Corona kan kurset på kort varsel bli avlyst. Ved eventuell avlysning vil deltakeravgiften bli tilbakebetalt.

Kursavgiften inkluderer jaktkort og felles middag lørdag kveld.

Overnatting i Teltcamp, Muligheter for å ligge i eget telt for de som ønsker det.

Ta med personlig utstyr, våpen og mat for hele helga.

Låner du våpen, husk utlånserklæring.

Krav for å delta

14-99 år.

Bestått Jegerprøven.​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.