JA- Til Vinterjakt på rype
Publisert 27.06.2016 10:52
Oppdatert 27.06.2016 11:29
JA- Til Vinterjakt på rype
JA- Til Vinterjakt på rype
I en felles høringsuttalelse i forbindelse med Jakttidsforskriften har fylkeslagene i NJFF- Nordland, NJFF- Troms og NJFF- Finnmark utarbeidet en felles høringsuttalelse og pressemelding. Fylkeslagene sier uniont JA til fortsatt vinterjakt på rype.

Miljødirektoratet har send ut et nytt forslag til​ jakt og fangsttider for perioden 2017- 2022. Dette forslaget er sendt ut på høring og innspill på forslaget skal leveres innen 1.september. 2016. Miljødirektoratets forslag til forskrift om jakt og fangsttider.​

Miljødirektoratet  forslag har i Troms vært til vurdering​ i NJFF- Troms småviltutvalg og storvilt​utvalg. Begge disse utvalgene har kommet med tilbakemelding og forslag til endringer. Under en regions samling for NJFF- Nordland, Troms og Finnmark i uke 25 ble det jobbet fram en felles høringsuttalelse fra de tre nordligste​ fylkene. Dette innspillet sendes til NJFF- som et samlet innspill på høringen fra NJFF- Nordland,  Troms og Finnmark.

Fylkeslagene har utarbeidet en felles pressemelding, som er sendt ut i dag.

Jakttidshøring 2016 felles presse.docx.pdf

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.