NJFF-Troms Ungdomssamling på Arnøya ble en suksess
Publisert 15.11.2019 10:13
Oppdatert 15.11.2019 10:13
NJFF-Troms Ungdomssamling på Arnøya ble en suksess
Unge jegere i strålende vintersol
NJFF-Troms arrangerte også i 2019 en egen ungdomssaling på Arnøya. Det ble en suksess, med ungdommer som strålte om kapp med gnistrende vintersol.

NJFF-Troms ungdomssamling er et tilbud til ungdomsmedlemmer i alle våre lokallag i fylket. Formålet med samlinga er å gi ungdommer en unik mulighet til å delta på ei samling, hvor Rype og Harejakt står på programmet. Vi ønsker å gi ungdommen muligheten til å bli kjent med andre ungdommer med samme interesse og ikke minst motivere våre ungdommer til å bli aktive deltakere i eget lokallag.

NJFF-Troms sin ungdomssamling er støttet av Troms Fylkeskommune og NJFF’s egen ungdomssatsning.

Drømmeforhold, skuddmuligheter og harelabber.

Under årets ungdomssamling, var vinteren kommet til Arnøya. Til dels mye snø, men gode ski og trugeforhold i ett strålende vintervær, satte rammen for magiske jaktdager. I god tid før påmeldingsfristen for ungdomssamlinga gikk ut, var den fulltegnet med 26 deltakere på deltakerlista. Sykdom og uforutsette hendelser gjorde at vi fikk forfall fra både instruktører og deltaker helt fram mot samlingsstart. Når alle var på plass, var det 16 ungdommer og 7 instruktører som gledet seg til ei spennende ungdomshelg med Rype og Harejakt.

Henrik Moe med rype.jpeg
 

Arnøya viste seg fram fra sin beste side. Strålende vintervær med sol fra Skyfri himmel både lørdag og søndag. Jegerne fikk i løpet av jaktdagene oppleve, noen snille ryper, mange lette ryper og til dels bra med hare i flere av terrengene. De aller fleste ungdommene fikk en eller flere skuddsjanser i løpet av helga, noen bommet på sine sjanser, mens andre lyktes bedre og fikk felling av både ryper og hare. Samlet fangst for denne helga var 12 ryper og 5 harer. Det var strålende fornøyde deltakere og instruktører som vendte nesa hjemover søndag kveld. Alle oppsummerte helga med et stor smil om munnen. Ungdommene var takknemlig for at de fikk denne muligheten til å være en del av ett slikt arrangement.

Håkon med Hare.jpg

NJFF- Troms vil også i framtida satse stor på våre fremadstormende ungdommer og Lauksletta internat er booket også for en tilsvarende samling i 2020.

NJFF-Troms vil takke alle våre flotte ungdommer, våre dyktige instruktører, og Lauksletta overnatting som har tilrettelagt for at vi skal kunne gjennomføre denne ungdomssamlinga. Takk stor takk rettes også til Grunneierlagene på Arnøya og Laukøya, som lar oss slippe til. En stor takk til vår utstyrssponsor under denne samlinga, Nordtro- Sport 1, Storslett som stilte med masse flotte premier til ungdommene.

NJFF-Troms vil også takke NJFF’s Ungdomssatsing og Troms Fylkeskommune, som er svært viktige økonomisk bidragsytere, som gjør denne samlingen mulig å gjennomføre.

Vi gleder oss alle til ungdomssamlinga i 2020.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.