NJFF-Troms Viltpølsekurs
Publisert 26.10.2020 12:43
Oppdatert 26.10.2020 13:42
NJFF-Troms Viltpølsekurs
Vi arrangerer Viltpølsekurs 21 – 22 november 2020 på Vollan VGS. Dette er kurset for deg som ønsker lære praktisk pølsemaking av viltkjøtt. Blir et spennende kurs!

​​​​​NJFF-Troms retter fokuset mot utnyttelse av viltressursene som matressurs, gjennom tilberedning og videreforedling av viltkjøtt. Som en ressurs er viltkjøtt miljøvennlig og bærekraftig med et stort potensiale for enda bedre utnyttelse.

I forbindelse med dette ønsker vi å tilby Spekepølsekurs til jegere i Troms, som en mulighet til å tilegne seg kunnskaper om videreforedling av viltkjøtt. Ønsker du økt kunnskap innenfor dette feltet for å bli bedre på å ta vare på enda mer av eget fanget vilt? Da er kurset for deg!

På kurset vil vi i praksis forsøke oss på produksjon av spekepølser av viltkjøtt. Gjennom en teori og en praksisdel vil deltakere få en god innføring i produksjon av egne viltpølser av eget vilt.

Påmelding​

Bindende påmelding innen 16.11.

Sted: Vollan VGS.

Dato: 21 – 22 november.

Kl 10:00 – ca 17:00 begge dager.

Maks antall deltakere 10 stk.

Pris: kr 1500,- for medlemmer av NJFF, kr 3000,- for ikke medlemmer.

Kurset inkluderer: viltkjøtt til spekepølser og kokepølser, lån av nødvendig utstyr og kursmateriell.

Tips overnattning: Vollan gjestestue.


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.