NJFF ung
Publisert 08.02.2016 16:36
Oppdatert 05.04.2018 14:56
NJFF-Troms har et sterkt ønske å engasjere flere ungdom og unge innenfor jakt og fiske. Kontaktperson som er valgt inn i fylkesstyret er ungdomsleder Hermann Kværnstuen Hartvigsen fra Tromsø.
NJFF ung
Hermann med sin første elg, felt på opplæringsvaldet til Troms-NJFF (2017)

​​Hermann har flere års erfaring innenfor fiske, være seg laks, sjøørret eller innlandsfiske under sommer- og vinterforhold. Han har også bedrevet jakt siden 2014, for det meste etter rype – Men felte også sin første elg på opplæringsjaktkurset for elg i 2017. Kurset var arrangert av NJFF-Troms. Han er veldig motivert og engasjert, og har som hjertesak at ungdom og unge skal enklere få komme seg ut på tur, å få opplæring innenfor jakt og fiske.

Har du et ønske om en type jakt du ikke har mulighet til å bedrive fordi du har manglende jaktterreng? Eller vil du treffe andre som har lyst til å sette «pers» i stor røye fra indre Troms? Ta kontakt med Hermann og han kan arrangere slikt i fremtiden. Vår nye ungdomsleder lar seg gjerne inspirere av dine forslag!!​


Kontaktinformasjon:

E-post: He-har@online.no

Mobil: 92616356

Eller send gjerne en Melding til Hermann på Facebook.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.