Kvinnekontakt i NJFF-Troms
Publisert 06.04.2018 08:46
Oppdatert 05.06.2019 16:05
Kvinnekontakt i NJFF-Troms
Leder for kvinneutvalget Silje Stenersen Forsetlund
Bli kjent med NJFF-Troms kvinnekontakt!

​​​​​​​​​Silje Stenersen Forsetlund er leder for kvinneutvalget i NJFF Troms og sitter også i fylkesstyret. Silje driver med småviltjakt, predatorjakt og felte sin første jerv under fjorårets lisensjakt. Ved å arrangere kurs, samlinger og sosiale aktiviteter i samarbeid med lokalforeningene har Silje et mål om at flere kvinner skal få muligheten til å drive med jakt, fiske og friluftsbaserte aktiviteter. I løpet av de fem siste årene har det vært en positiv vekst i andelen kvinnelige jegere i Norge, og NJFF-Troms er representert i det øverste sjiktet når det kommer til prosentandelen kvinnelige medlemmer. Silje ønsker å bidra til at denne økningen fortsetter, og hun vil jobbe for et lavterskeltilbud der alle kvinner skal få muligheten til å komme seg ut. 


 

Ta gjerne kontakt uansett hva det måtte være!


 

Mail: Silje-stenersen@hotmail.com 

Tlf: 41334232

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.