NJFFs skytebaner i Troms
Publisert 08.02.2016 16:36
Oppdatert 16.11.2016 11:43
Her finner du en oversikt over skytebaner som NJFFs lokallag i Troms driver. Klikk på ikonene for å få nærmere opplysninger. Her er finner du også Terminlisten for Skytestevner som arrangeres av lokallag i Troms.

Termiliste Troms 2017.pdf

Zoom inn på din skytebane eller velg satelittbilde for å se banen i terrenget. Du kan også bruke "Pegman" (strekmannen over zoom-skalaen), som kan dras ut  i kartet for å se evt. bilder fra veinettet.

Dersom banen er feilplassert, kan du klikke på skytebane-ikonet og velge "Korrigeringer". Dra ikonet til riktig sted (merk at det er X-en under ikonet som angir ny lokalisering), og oppgi gjerne kontaktinfo o.l i kommentarfeltet. Dersom en NJFF-bane mangler i oversikten, kan dette meldes inn på epost.

(artikkelen fortsetter under kart-bildet)

​​

Oppdateres både på app og nett
Kartposisjonene for skytebaneguiden er tilgjengelig også på NJFF-appen for iPhone og Android.

Lokallag som har nettsider gjennom NJFF-portalen, kan få inn et tilsvarende kommuneavgrensa utsnitt av skytebaneguiden på sine nettsider. Ta kontakt med webredaktør Åsgeir Størdal på epost dersom dette er ønskelig.​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.