Ungdomssamling på Arnøya 6.11.2020 - 8.11.2020
Publisert 05.10.2020 09:57
Oppdatert 05.10.2020 11:12
Ungdomssamling på Arnøya 6.11.2020  - 8.11.2020
Bli med på NJFF-Troms store ungdomssatsning! Nå i 2020 fortsetter vi med suksessen fra tidligere år! Vi arrangerer også i år, ett nesten "gratis" ungdomssamling/ ungdomsaktivitetshelg for NJFF ungdommer, ungdomskontakter, ungdomsledere og andre som er interessert i ungdomsaktivitetsarbeid i egen lokalforening.


NJFF-Troms Ønsker å satse på ungdomsaktivitet i våre lokalforeninger. Vi vil i år gjennomføre en ungdomssamling/ ungdomsaktivitetshelg, hvor vi inviterer ungdomsledere, ungdomskontakter og andre som har interesse av ungdomsarbeid i lokallag i NJFF.

Meld deg på vår Ungdomssamling hvor hovedaktiviteten blir Rypejakt og Harejakt i Jaktparadiset Arnøya i Troms. 

Påmelding​​​​​​​

I tillegg til jakt, blir det gitt opplæring i hvordan tilrettelegge for ungdomsaktivitet i eget lokallag og hvilke muligheter som finnes for å søke tilskudd og støtte til egne aktiviteter.

Denne ungdomssamlingen passer for alle jaktglade ​ungdommer, ungdomskontakter og ungdomsledere i våre lokallag som er interessert i ungdomsarbeid i sin egen lokalforening. Vi oppfordrer alle våre lokallag til å sende en eller flere deltakere til denne samlingen og vi håper på stor oppslutning fra dere alle sammen!

Dere som melder dere på, på egenhånd, be om støtte fra deres eget lokallag til påmeldingsavgiften.

NJFF-Troms kommer tilbake til program og nødvendig utstyr i god tid før samlingen.

Ungdomssamlinga skjer 6 - 8 november 2020 fra/til klokka 17 begge dager.

Jaktkort, mat, bespisning og overnatting på Lauksletta internat er inkludert i påmeldingsavgiften.

Påmeldingsavgift og Reiseutgifter (Be om å få dekket dette gjennom eget lokallag.)

Det er mulig å komme med hurtigbåt til Arnøyhamn fra Tromsø, den andre reisemuligheten er med bil og ferge fra Kågen til Lauksletta.

Forsikring: Alle deltakere er selv ansvarlig for å tegne reiseforsikring som dekker skader eller utgifter for denne type aktivitet.​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.